sâmbătă, 23 iunie 2012

Victor Ponta, cu prea-repede-nainte spre prim-ministru !

Emil Erdeli l-a ghicit in 2010 :
 

Despre hominculul Ponta au scris multi, dar degeaba , partidul l-a insarcinat si a ramas asa ! 

Imediat ce Nastase a pierdut puterea  in 2005 si-a sau i s-a aranjat intrarea urgenta, fara stagiu,in Baroul de Avocati Bucuresti .



Cand domnul sau doamna Ponta au avut probleme de contracte cu complexele energetice Turceni si Rovinari 
s-a dus repejor sa-si scoate adeverinta de buna purtare , iar pe pripa ( sau pe desteptaciune )  i-au dat prostovanului o adeverinta gresita . Am spus prostovan deoarece prostul daca nu-i fudul - nu e ponta cam destul ... si a postat-o pe propriul site, in semn de transparenta !

VIctor-Viorel PONTA - Un copil prost ajuns pe prea-repede-nainte prim-ministru !

ILIESCU si NASTASE - TRATAT CU MATUSA URSS IN 1991

Micul imperiu socialist-capitalist iugoslav a fost construit dupa modelul marelui imperiu comunist sovietic , destramarea lor s-a pornit aproape simultan - cu mai multe sau mai putine victime . In Romania in 1989 si 1990 s-au facut aplicatii la scara mica de incetinire a procesului de destramare - vezi decembrie 1989, martie 90 la Tg.mures , mineriadele din 1990 si 1991 .Un proces complicat in care libertatea trebuia dozata ca la infometati ! Aplicatiile din Romania au perfectionat ulterior evenimentele din tarile nordice sovietice , dar si evenimentele din august 1991 ....Nu trebuie uitat ca ILIESCU si NASTASE au semnat in aprilie 1991 prelungirea tratatului cu URSS cu cinci ani ceea ce ne-a tintuit pe loc mult mai multi ani ! 
In cateva luni URSS disparea , insa singurul stat din spatiul ex-sovietic care a semnat o prelungire a fost Romania ! Numai pentru acest aspect cei doi ILIESCU si NASTASE ar trebui judecati ca tradatori de neam si tara ! numai daca nu consideram ca neamul lor si tara lor e in alta parte , mai la rasarit !

========================================== 


cu vreo 6-7 ani in urma puneam aceiasi intrebare obsesiva 
IOANVICKDRAG's Blog - TRATAT CU MATUSA URSS IN 1991

 "TRATAT CU MATUSA URSS IN 1991 IN APRILIE 1991 ION ILICI ILIESCU-GUVERNATORUL GUBERNIEI (adica a optsprezecea republica a urss _ bastionul pacii eeeehhhheeee!-) A SEMNAT ,IMPREUNA CU PUPILUL ADRIAN NASTASE(in acele vremuri ciudate fiind ministru de externe )TRATATUL CU VIITOARE DEFUNCTA URSS.
INTREBARE: CAND EXPIRA/A EXPIRAT ACEST RUSINOS TRATAT DINTRE ROMANIA SI URSS(o matusa in varsta a lui ILICI si a rudei sale ADRIAN PUPILUL DIN TARTASESTI) ?"

Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1