marți, 11 decembrie 2007

DAMASUTRA UDREA - ELENA DIN TROIKA

ANDREI BADIN A SELECTIONAT DIN COTIDIANUL STIREA DE MAI JOS PRIVIND AVANSAREA DAMASUTREI UDREA IN PARTIDUL DIN CARE CU ONOARE FACE PARTE...
LA VARSTA SI PREGATIREA EI AVEM PRETENTII SI MAI MARI,POATE PESTE DOUA-TREI DECENII AJUNGE O DOAMNA DE FIER A ROMANIEI,UITATI-VA LA ...OCHII EI SI VETI VEDEA CATE PROMISIUNI POLITICE ASCUND!...DE ACEEA PUTZIN MOV NU STRICA !


Blonda, finul si securistul lui Basescu, avansati

Posted: 10 Dec 2007 01:59 PM CST

Elena Udrea, cunoscuta ca "blonda" presedintelui Basescu va fi avansata. Pe linie de partid. Scrie marti Cotidianul. Udrea va ajunge vicepresedinte al PD-L printr-un artificiu de ultima ora, spune ziarul. Alaturi de Udrea vor mai fi promovati primarul Aradului, Gheorghe Falca, trimis in instanta de DNA pentru coruptie si Silvian Ionescu, fost cadru de nadejde al DIE-CIE, despre care fostul presedinte Emil Constantinescu a spus ca a fost incepand cu 1986 seful spionajului pentru Europa Occidentala. Adica, exact in perioada, in care directorul Europei Libere, Vlad Georgescu, a fost asasinat si Securitatea pusese ochii pe Regele Mihai, Ion Ratiu, Emil Hurezeanu si NC Munteanu.

Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1