sâmbătă, 17 aprilie 2010

EUGEN DICHISEANU printre Ziariştii Revoluţiei, 20 de ani fără regrete

EUGEN DICHISEANU este o arhiva vie,stie multe de la SCANTEIA,dar si de la SCANTEIA POPORULUI,ADEVARUL si ROMANIA LIBERA."Nu aduce anu' ce aduce Dichiseanu!" era lozinca lui din primele zile ale anului 1990,are darul diversiunii - facand in acele zile fotografii prefacandu-se ca-si regleaza sharful,
pe mine personal m-a bagat intr-o foto-stire in Adevarul despre corespondenta sosita la CFSN,ceva legat de doamna Doina CORNEA, iar dupa cererea mea de drept la replica,in cateva zile a schimbat barca la ROMANIA LIBERA.S-a documentat mult si a scris asisderea despre mortii neidentificati de la Straulesti,despre Vladimir Belis si Procuratura....pana cand a disparut din presa cea mai citita in acei ani.

Textul din Adevarul care mi-a amintit de el - mai jos:

Ziariştii Revoluţiei, 20 de ani fără regrete: "În decembrie 1989, presa scrisă a alimentat la rândul ei diversiunea teroristă, prin articole care erau departe de adevăr. Astfel, ziarele au ţinut isonul Televiziunii şi Radioului. Diversiunile de la Otopeni şi MApN au fost prezentate de principalele ziare din decembrie 1989 drept „încleştări“ pe viaţă şi pe moarte între Armată şi terorişti."

Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1