duminică, 3 aprilie 2011

Îngrijitorii au făcut curat în pielea goală – FOTO

Îngrijitorii au făcut curat în pielea goală – FOTO: "

Mai mulţi angajaţi de la grădina zoologică din oraşul britanic Bristol au pus la cale un experiment inedit.











Potrivit cancan.ro, îngrijitorii, bărbaţi şi femei de diverse vârste, au făcut curăţenie complet dezbrăcaţi. Echipaţi cu stropitori, găleţi şi sape, angajaţii au muncit din greu la înfrumuseţarea curţii grădinii zoologice. Lipsiţi de inhibiţii, curajoşii s-au descurcat foarte bine. Ei au explicat că au vrut să se simtă precum gorilele, care nu poartă… haine.

Otv Si Dan Diaconescu

Otv Si Dan Diaconescu: ""

ROSTOGOLIRE :Desfiinţarea Partidului Poporului – adevăr ori poantă de 1 Aprilie?

Desfiinţarea Partidului Poporului – adevăr ori poantă de 1 Aprilie?: "

Precum capra e în dilemă deoarece nu ştie dacă e poziţie sau animal, aşa şi eu mă întrebam ieri şi mă întreb şi azi parafrazându-l mioriticeşte pe nenea Shakespeare, O fi, ori n-o fi ?
O fi adevărat oare că celor de la Curtea de Apel Bucureşti a respins înfiinţarea Partidului Poporului (numele official, că neoficial poate fi folosit orice cuvânt cu “Pî”, al poporului, al penalilor, al paraşutelor, al pu…oops, ce era să zic… :D , ori pur şi simplu PiPi după cum se citeşte P.P. dacă eşti britanic ). Personal cred că e poantă…
Ei bine ieri era să pic de pe scauntul pe care stăteam când am auzit că s-a rezolvat cu PiPi. Adică nu se mai face că nu e ca lumea.
M-am întrebat dacă e bine sau e rău…
Rău? Da, cred că e rău, subiectele despre PiPi erau nite subiecte savuroase, cei implicaţi ne dădeau realmente motive de amuzament. Sinistru ce-i drept, dar amuzament.
 
Ar fi prea multe ocazii despre care aş putea vorbi, de exemplu acea prezenţă a lui Diaconescu la Alba Iulia. “Preşedintele” s-a dus acolo să inaugureze sediul. Dacă nu priveai televizorul ziceai că e o populaţie întreagă, dar nu erau decât nişte babalâci. Când A venit minimogulul au intrat în clădire jumătate, cealaltă jumătate rămânând să-şi termine ţigările. Toţi patru (jumătatea care a rămas afară) fuma şi era păcat să arunce bunătate de chiştoace dacă aveau ceva mai mult de un centimetru până să se aprindă filtrul. Carpaţi fără, aud că n-au găsit. Ei bine, ce mai făceau cei trei emoţionaţi de marea întâmplare ? Admirau şi erau fericiţi. Admirau maşina. Rollsul pe care de obicei minimogulul îl conduce personal ca Jiji, da’ nu cred că e capabil să intre în el cu levierul, are labe cam slăbănoage de la frecat ce era de frecat când îi dansa pe masă Magda. Avantaj Jiji… 
Ei bine, ar mai fi multe de povestit.
Să zicem cam cum a apărut idea asta cu PiPi…

Într-o zi, văzânduse cu bijuterii de oţel la mâini, Diaconescu şi-a zis că dacă nu face un gest disperat puşcăria îl haleşte ca fomiştii pe porcii lu Vanghelie. Aşa că a zis că face un partid. Am văzut momentul care era să schimbe istoria României, a Europei, a Lumii, a Lunii unde zicea Lorin Fortună că de vom muta cu căţel cu purcel şi cu ce mai avem dacă suntem gorilieni, că dacă nu, nu, rămânem să decedăm din motiv de transformare a panetei noastre în pitică albă (Da albă nu halbă cum zice etnia din care pe un sfert s-ar trage minimogulul, alţii zic că nu are deloc sânge de … crrom, e doar oltean şi oltenii au oarece şmeag, un fel de fond de ten natur care face ca albul ochilor să îi fie de fapt un fel de galben), iar Dan Diaconescu va fi un fel de Preşedinte definitiv. Chestie care m-a cam băgat în ceaţă deoarece dacă tot va deveni preşedinte din oficiu când ne-om (sau s-or) muta pe Lună, nu îţeleg de ce se mai strofoacă acum să îşi facă partid. În Decembrie 2012 când va fi mare Copy-paste oricum partidul va dispărea de la sine (Zicea Fortună că noi de fapt nu existăm ci suntem doar nişte biţi în maţele unui supercomputer gorilian, iar biţii îştia vor fi mintaţi practice în fişiaerul numit Luna), cum nu înţeleg de ce mai adune Diaconescu averi dacă acolo banii nu vor mai exista (Fix ca în Utopia :D )
Ei şi astfel mintea i-a fătat idea. Să facă partid.
Foarte interesant acest moment, deoarece sistematic, OTV nu a vorbit de el. Cum stătea el şi îşi admira brăţările un journalist din cei care se adunaseră ca muştele la rahat l-a întrebat cam cum fa fi partidul. Cică nu ştie exact, dar că NU VA FI UNUL OBIŞNUIT, adică nu va fi ca cele ale mogulilor, colegii săi întrale infracţionalităţii şi politicii că tot cam aia e.
A mai dat vina şi pe Năstase sau Felix că ar fi vrut să-i facă ceva. N-am înţeles exact ce, dar am înţeles că Felix îi dorea postul pentru audirenţă, probabil astfel cotele de rating ale unui viitor trust Intact-OTV ar fi devenit supraunitare, pe de altă parte dădea vina pe Năstase care era gelos că nu vrea să-i vândă apartamentul în care era postul înainte de a se muta în magazia de tablă în care e acum. A dat ce-i drept vina şi pe Băsescu, dar numai după ce viitorul premier (cum ziceau) Tudor Barbu i-a atras subtil atenţia că dacă nu îl înjură pe Băsescu chestia nu mai are nici un haz.

Ei, în fine, pe ecranele OTV partidul deja făcea înscrieri.
Au făcut şi demersurile legale necesare, dar despre asta vom vorbi mai încolo. Partidul care se înfiripa, apărea banditeşte, la ceas de seară/noapte.
Totuşi, ca să fim corecţi până la capăt, trebuie să spunem că de fapt un fel de ciucurel (sau mugurel) a apărut înainte de arestarea Sfântului Dan. De la o vreme OTV aduna semnături pentru a introduce o lege numită Legea Cojocaru, un fel de ciorbă răsuflată pe la începutul anilor 90 şi acum reâncălzită. Cu populismul cu care îşi mângâie adunătura de tembeli care sună contracost la OTV pentru a putea fi înjuraţi in live de Tudor Barbu, se afirma că OTV doreşte să adune, atenţie, un milion de semnături cară să suţinălegea. Creşteau cifrele de semnatari mai abitir decât creştea Făt Frumos cu paloşu exacerbate. Treaba e că spune lumea că acele semnături (evident cu mult mai mică decât acel million cu care defilau) au fost deturnate şi folosite pentru înfiinţarea partidului. Evident că acest gest, dacă e adevărat e motiv de puşcărie.

Bun. După asta, a începu promovarea. La OTV evident şi poate şi la DDTV, dar nu ştriu că mizeria aia nu o prin prin cablu. Promovarea era destul de sinistră. Sus pe croll, curgea numărătoarea prezenţelor pe care DD le bifa la DNA, jos în stînga se punea o întrebare care începea cu “credeţi că” , conţinea neapărat “Viitorul preşedinte al României Dan Diaconescu” iar alături scria că un apel costă 0.44 de euro cu TVA cu tot (Aşa e la HotLine… pe bani). La un moment dat pe ecran în stânga vedeam poza Mădălinei Manole, poate cineva o găsi un argument cum că a fost ucisă şi nu s-a sinucis, iar pe resul ecranului o vedeam pe Carmen Şerban manelista bănăţeancă, etalânduşi şunculiţele generoase şi abundenta lăptărie ambulantă cum se tânguia că a lăsat-o tristă şi necunsolată mitocanu’ pe acorduri da muzică ţígănească sărbească. Ei bine, în dreapta mai scria ceva. Încă o întrebare: “Credeţi că dacă Dan Diaconescu va fi ales preşedinte al României va face … (nu mai ştiu ce?)”. Trebuia să suni şi să spui da au ba. Contracost, evident.
Ei, dar iată că zice MediaFax că partidul nu se mai face că nu ştiu de ce. Nu scrie motivaţia.
Iată articolul:
http://www.mediafax.ro/social/infiintarea-partidului-lui-dan-diaconescu-respinsa-de-curtea-de-apel-bucuresti-8120950

Înfiinţarea partidului lui Dan Diaconescu, respinsă de Curtea de Apel Bucureşti


Înfiinţarea partidului lui Dan Diaconescu, respinsă de Curtea de Apel Bucureşti (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

În 29 noiembrie 2010, Tribunalul Bucureşti a admis cererea de înfiinţare a Partidului Poporului, respingând contestaţiile Partidului Popular şi Asociaţiei Românilor Sinceri.
Decizia a fost contestată la Curtea de Apel Bucureşti de Partidul Popular şi Asociaţia Românilor Sinceri. Vineri, instanţa a admis contestaţia şi a respins cererea de înfiinţare a Partidului Poporului.
Cererea a fost depusă şi înregistrată în 26 august 2010, la Tribunalul Bucureşti. Acţiunea de înregistrare a partidului a venit după ce Dan Diaconescu a declarat, în 25 iunie 2010, la eliberarea sa din detenţie, în dosarul în care este acuzat de şantaj, că va intra în politică şi că va înfiinţa un partid. El şi-a motivat decizia prin faptul că arestarea sa ar fi fost motivată politic.
Patronul postului OTV, Dan Diaconescu, Doru Pârv şi Ghezea Mitruş au fost trimişi în judecată, în 21 octombrie 2010, pentru şantajarea primarului comunei arădene Zărand, Ion Moţ, precum şi a omului de afaceri Paul Petru Ţârdea.
Ei, dar nu doar MediaFax se jură că Partidul popurului încă nenăscut e pe cale să moară avorton, văd că şi alţii, de exemplu Revista22. Aceasta ne mai spune şi altele:

http://www.revista22.ro/dan-diaconescu-a-r259mas-f259r259-partidul-poporului-10288.html


Dan Diaconescu a rămas fără partid

Curtea de Apel Bucureşti a respins, astăzi, cererea de înființare a Partidului Poporului, formațiunea politică creată de Dan Diaconescu. Hotărârea instanţei este definitivă şi irevocabilă, potrivit Mediafax.
Din cauza promovării acestui partid, de la începutul anului şi până în prezent, postul OTV a încasat de la CNA amenzi în valoare de 160.000 de lei (circa 40.000 de euro).
Chiar în această săptămână, postul controlat de Dan Diaconescu a primit de la CNA cea mai mare amendă – de 100.000 de lei, pentru promovarea unui partid politic în afara campaniei electorale.
Pe 26 august 2010, a fost depusă şi înregistrată, la Tribunalul Bucureşti, cererea pentru înregistrarea Partidului Poporului. Acţiunea de înregistrare a partidului a venit după ce Dan Diaconescu a declarat, în 25 iunie 2010, la eliberarea sa din detenţie, în dosarul în care este acuzat de şantaj, că va intra în politică şi că va înfiinţa un partid.
Tribunalul Bucureşti a admis, pe 29 noiembrie 2010, cererea de înfiinţare a Partidului Poporului, respingând contestaţiile Partidului Popular şi Asociaţiei Românilor Sinceri.
Decizia a fost apoi contestată la Curtea de Apel Bucureşti de Partidul Popular şi Asociaţia Românilor Sinceri, iar vineri instanţa a admis contestaţia şi a respins cererea de înfiinţare a Partidului Poporului.

Deci e bine sau e rău dacă Partidul poporului moare la stadiul de deziderat?
Eu zic că e bine totuşi… Argumente?
1..A apărut ca o modalitate de a face presiune asupra justiţie pentru elibrearea infractorului Dan Diaconescu (prin eliberare se înţelege e faptul de a fi judecat în libertate şi nu de a fi considerat vinovat sau nu, OTV a şi făcut în curte o petrecere, un spectacol cu muzică după ce OTV, illegal a difuzat pe toată perooada arestării un marathon în care tot felul de politicieni şi jurnalişti şi-au exprimat ferma dorinţă de a-l vedea liber pe infractor)
2..Din câte am văzut, în promovarea de la OTV nu se păstra linea declarată pe site-ul partidului şi probabil la tribunal, deoarece scripta manet. Ceea ce vedeam la televizor era cea mai ordinară manipulare pe care am văzut-o. O mulţime de ameţiţi dădeau telefon şi îşi exprimau nemulţumirile sau greutăţile, evident imedat, din studio, cineva zicea că dacă vor vota DD ca preşedinte, iar la Parlamentare PiPi, totul de va rezola de la sine. Evident că e o mare abureală, cu abureală e şi
3..Cu neruşinarea caracteristică se afirmă şi faptul că FIECARE CETĂŢEAN ROMÂN deja născut la data când PiPi va prelua puterea, va primi în cap un sac cu 20.000 de euro. Sursa acestor bani va fi confiscarea în timp de un an a toturor averilor ilegale. Evident că mintea otevistului de rând nu se întrabă că dacă totuşi s-ar ajunge acolo, cum oare se va putea demonstra care averi sunt legale şi care ba?
4..Din punct de vedere constituţional, schiţa ăpartidului care nu se prezintă e una ilegală deoarece PiPi ar urma să fie un fel de partid communist în cersiunea de primi ani, aceea când se vorbea de un partid bolşevic, un fel de partid Comunist situate mai spre extrema stingă. Partidele de extremă stângă dau dreaptă sunt inerzise în România. De ce? Pentru că acea confiscare a averilor ascunde de fapt un termen pe care ne e silă să îl pronuţăm.
5..Inadisibil mi se pare în modul în care a fost promovat partidul şi ona din multele întrebări puse la OTV unde puteai răspunde contra cost: “Credeţi este bine ca procurorii care l-au anchetat pe Dan Diaconescu să fie PEDEPSIŢI”? Da “pedepsiţi” nu “judecaţi”. Asta e foarte grav deoarece nicăieri în lume cineva nu poate fi pedepsit fără a fi judecat…
Şi ar mai fi, dar poate altădată.
Ştiu că e foarte posibil ca povestea cu interzicerea înfiinţării partidului lui Diaconescu poate fi doar o un banc de 1Aprilie, dar chiarcred că acest lucru e ceva care ar trebui să se întâmple deoarece apariţia unui astfel de partid ar fi foarte pericuoasă pentru România, iar urmările ar putea fi devastatoare pe termen lung, una din consecinţele imediate fiind o isolate a României pe plan European. În afară de Coreea de Nord, Iran, Siria şi încă vreo două ţări sudamericne şi unele latino-americane nimeni nu ar mai dori să aibă de-a face cu noi. Rezultatul. Oamenii ar ajunge să moară de foame. La propriu. Dar asta e altă povestea.
Cert e că mai mult siteuri al unor organizaţii media au publicat articole la subiect.
http://www.realitatea.net/dan-diaconescu-a-ramas-fara-partidul-poporului_820401.html
http://www.click.ro/actualitate/bucuresti/dan_diaconescu-partidul_poporului-tribubunal_0_1149485114.html
http://www.romanialibera.ro/actualitate/politica/de-ce-a-ramas-dan-diaconescu-fara-partid-221318.html
http://www.revista22.ro/dan-diaconescu-a-r259mas-f259r259-partidul-poporului-10288.html
http://www.romaniainternational.com/politic/dan-diaconescu-ramane-fara-partidul-poporului-10081
http://www.antena3.ro/politica/dan-diaconescu-ramane-fara-partidul-poporului-121936.html
http://www.adevarul.ro/actualitate/politica/Dan-Diaconescu-doreste-interzicerea-candidaturii_0_455354471.html
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-8465770-curtea-apel-bucuresti-respins-cererea-infiintare-partidului-poporului.htm
Şi multe altele…
…şi totuşi, e sau nu o păcăleală? Că tare bine ar fi să fie adevărat…

Filed under: Abureală Tagged: Dan Diaconescu, Desfiinţare, OTV, Partidul Poporului, Tudor Barbu "

Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1