miercuri, 27 iunie 2007

TVR TELE-VIZUINA PUBLICA DIN NOU IN ATENTIA POLITICIENILOR


va exista in romania televiziune publica independenta politic,redactional si financiar ?

de ce nu da faliment tvr?

propunerea cu presedentia inginerului "politician" alex.sassu de la "electrecord" - "fsn"-"pd"-"psd" este
ultima solutie sau este inca o inginerie de politica parlamentara ?



ION ILICI ILIESCU LA PARCHET


O stire adevarata,dupa 17 ani: ion ilici iliescu audiat la parchetul general

Stirea HOT NEWS de astazi 27 iunie 2007:

Imagine din filmul "Speranta"

Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, s-a prezentat la audieri la Parcetul General, dupa ce a lipsit la anterioarele doua chemari ale procurorilor. Iliescu este audiat in dosarul mineriadei din 13-15 iunie 1990 si este acuzat de implicare in uciderea a patru persoane.

La iesirea de la audieri, Ion Iliescu a declarat ca i s-a prezentat doar un proces verbal prin care-i erau aduse la cunostinta faptele din dosar, fapte discutabile in opinia lui Iliescu. Rezolutia prezentata poarta data de azi ceea ce inseamna ca urmarirea penala impotriva fostului sef al statului a inceput abia acum.

Iliescu a declarat, la intrarea in Parchetul General, ca "cercetarile sunt reclamatiile unor indivizi si grupuri de oameni in care exista tot felul de aberatii. Deocamdata, din partea procurorilor nu exista niciun fapt in legatura cu toate acestea."

In acest dosar, Ion Iliescu este acuzat, alaturi de fostul ministru de interene Mihai Chitac, de participare la omor deosebit de grav in legatura cu moartea, in seara de 13 iunie 1990, a patru persoane impuscate in fata sediului Ministerului de Interne.

Procurorii din cadrul Sectiei Parchetelor Militare din Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie au finalizat initial acest dosar si l-au trimis la instanta in 2000. Dupa trei ani de proces, in 2003, Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis trimiterea cauzei inapoi la Parchet in vederea completarii urmaririi penale.


HotNews.ro, B.B., I.B., 27 iun 2007





Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1