marți, 27 ianuarie 2015

Domnului Presedinte Klaus Werner Johannis - despre CNSAS numai de bine !


Domnule Presedinte Klaus Werner Johannis, 
Va rog solicitati domnului presedinte Joachim Gauck sprijin pentru reorganizarea CNSAS si a legilor care il guverneaza ! 
Nu este posibil ca dupa 15 ani de functionare si dupa 8 ani de la preluarea arhivelor sa fie deconspirati doar cca.2800 de securisti si cca 355 de informatori ! In timp ce sunt peste 600 de cercetatori !


Sa nu uitam ca formal legile CNSAS se refera la activitatea securitatii pana in decembrie 1989 , dar urmarirea a continuat pentru unii dintre noi si dupa 1990 ! CNSAS sa publice dosarele de obiectiv - ministere - centrale industriale-intreprinderi - institutii , dar si dosarele de retea care se vad ordonate in fotografia din stanga ! CNSAS sa faca de asa maniera incat sa devina institutie pro-activa prin newsletter,comunicate , abonare la site ! Pozele sunt frumoase - dar lipsite de continut ! Dupa condamnarea comunismului in 2006 legislatia CNSAS a suferit schimbari in rau ! Trebuie deasemenea depolitizata institutia si constituit un consiliu de specialisti in arhive ! Multe sunt de spus - dar ne punem speranta ca prin vointa institutionala lucrurile sa inceapa sa se accelereze ! Si faceti demersuri ca arhivele electronice ale securitatii sa ajunga la CNSAS !

Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1