sâmbătă, 12 aprilie 2008

Badalan - candidatul ucigas si Buba cu securisti de la MAE

Andrei Bădin: În spatele uşilor închise


Ucigasul de la Timisoara, primar pentru Basescu

Posted: 11 Apr 2008 02:47 PM CDT


Generalul Eugen Badalan, fost sef al Marelui Stat Major, unul din cei implicati in reprimarea revolutiei de la Timisoara, este candidatul PD-L la primaria din Braila. Conform unor revolutionari a fost implicat si in reprimarea revoltei de la Arad. Badalan a ajuns la Timisoara de la Oradea unde functiona in aceea vreme si a coordonat actiunile unei divizii de TAB-uri. A fost anchetat si de DNA intr-o afacere cu firma Tofan, cea unde consilier special a fost Theodor Stolojan.
Numai in seara zilei de 17 decembrie 1989, Armata a impuscat 242 persoane, din care 54 au decedat imediat sau la spital, iar 188 au fost ranite grav. Multe dintre victime (20 morti si 47 raniti) au fost impuscate in raza de actiune a dispozitivelor in care se aflau militari din cadrul Regimentului 19 mecanizate Arad, ale carui actiuni au fost coordonate de mr. Eugen Badalan. Culmea este ca apoi Badalan si-a doctoratul "pe baza experientei acumulate la Revolutie".Cititi si povestea unuia din cei ucisi de Badalan
"În noaptea de 21 spre 22 decembrie, când i-am cerut ca militarii să nu ne mai împingă afară din piaţă, Bădălan a dus mâna la armă şi a spus că mă împuşcă, pentru că noi, revoluţionarii, am decupat din steaguri stema pe care el a depus jurământul"
Valentin Voicilă, revoluţionar arădean-
=============================================================================

SECURISTI DE TOATE ORIENTARILE SE ACIUEAZA PERMANENT CU PUTEREA CARE LE TINE SPATELE ACOPERIT ... BADALANUL DIN POZA PARCA ESTE UNUL DINTRE CRIMINALII DIN SERBIA LUI MILOSEVICI,DAR EL NU E CAUTAT DE TRIBUNALUL INTERNATIONAL DE LA HAGA....SI NICI UN TRIBUNAL DIN ROMANIA ,DRAGALASA NOSTRA TARA FARA SANGE IN VINE...
TOT EI SECURISTII IMBATRANITI IN RELE TRAG DIN SPATELE CORTINEI SI SFORILE DE LA EXTERNE - SI DACA AU VRUT SI AU PRIMIT ORDIN - L-AU FACUT SI PE CIOROIANU , CU PRETUL VIETII COPILULUI CRULIC...DAR CE CONTEAZA....SECURISTII CANDIDEAZA SI CASTIGA...ROMANII TAC...
======================================================
-


Cioroianu si buba cu puroi din MAE

Posted: 11 Apr 2008 01:38 PM CDT


Ministrul afacerilor externe Adrian Cioroianu si-a prezentat demisia vineri seara. A facut acest lucru intr-o conferinta de presa la ceas de seara. Vorba vine o conferinta de presa deoarece nu a acceptat nici o intrebare, semn ca naravurile vechi nu s-au schimbat. Cazul Crulic, cauza oficiala a demisiei pe care a prezentat-o Cioroianu, este evident doar un pretext sau picatura care a umplut paharul premierului. Se stie de vreo 10 zile ca Adrian Cioroianu era sortit schimbarii.
Din ceea ce a spus Cioroianu vineri seara grav mi se pare faptul ca nimeni nu l-a bagat in seama prin MAE. Sau, cel putin, cam asta a spus demisionarul vanator de rromi pentru lagarele din Egipt. A marturisit nonsalant ca nimeni nu l-a informat despre cazul Crulic. In mod normal informarile vin de la o ambasada in MAE. In acest caz s-au oprit la Directia Consulara. O fi primul caz in care Cioroianu a fost luat de fraier de cei din MAE? Nu cred. Ar mai trebui spus ca Ministerul de Externe nu a fost deloc reformat in ultimii 18 ani. Este raiul fostilor activisti si securisti care s-au perpetuat prin fii, fiice, nepoti, nepoate, amante, neveste, cumnati si cumnate,gineri si nurori, fini si nasi. Cioroianu are evident vina sa, gafele sale tinand capul de afis de aproape un an de zile.

Dar pentru a fi cat se poate de obiectivi trebuie spus ca au existat si situatii in care s-au facut exagerari de catre presa. Per total, insa, demisia era de mult asteptata. Cel care va veni sper sa puna in primul rand ordine in MAE. Caci acolo e buba! Ministrii vin si pleaca dar securistii raman.


Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1