joi, 11 octombrie 2007

LA PLOIESTI CAMPANIA ANTI SI PRO BASESCU PRESEDINTE CONTINUA SI ASTAZI!



=CINE DRACU' PLATESTE SPATIUL ASTA PUBLICITAR " OUT DOOR"?=

=NU EXISTA OARE O REGLEMENTARE LEGALA PENTRU INDEPARTAREA MATERIALELOR ELECTORALE LA O PERIOADA SCURTA DE TIMP DUPA
FINALIZAREA EXERCITIULUI ELECTORAL?=

=CE FACE PRIMARIA REPUBLICII DE LA PLOIESTI?=

ANDREEA PORA E CA SI PLECATA DE LA ROMANIA LIBERA ,ZIAR IN COMA PRELUNGITA

O stire proasta nu vine niciodata singura...Andrei BADIN ne-o aduce:

Andreea Pora doar colaborator la Romania Libera

Posted: 10 Oct 2007 01:12 PM CDT


Emil Hurezeanu a anuntat ca Andreea Pora nu e mai e seful sectiei Eveniment a cotidianului Romania Libera.Conform declaratiei facute de Hurezeanu in redactie, Pora va ramane doar colaborator al ziarului. Din declaratie reiese ca Pora nu mai este angajata, deci intr-un cuvant a fost data afara, cum anuntam acum zece zile. Ce-i drept cu compensatia ca un timp va avea voie sa scrie editoriale. Se pare ca s-a ajuns la aceasta solutie deoarece Pora avea un contract cu anumite clauze. Iar pretul platit de Rl pentru concedierea acesteia este ca un timp va trebui sa ii publice editorialele.Vin vremuri grele la Romania Libera. Nu de alta dar nemtii de la WAZ reclama ca ziarul scade in tiraj.

PISTELE PENTRU BICICLISTI DIN BUCURESTI-ACTIUNE PRIPITA DE CONSUMAT MULTI BANI PUBLICI




TRATAMENT DE SALVARE PENTRU GUVERNUL TARICEANU

Coincidenta sau nu,astazi,cand prima pagina "Evenimentul zilei" titra "Guvernul PeNaL", o stire culeasa intr-un colt de pagina ne explica cum alcoolul poate ajuta la salvarea unei vieti omenesti prin transfuzie controlata.
Asa ca cele o suta de litri de palinka adusa / dusa de Muresan nu pot decat sa fie o doza de urgenta donata de binevoitorul fost ministru agricol si care trebuie administrata Guvernului TARICEANU pentru a supravietui...
Pe ministrul agricol demisionat/demis Remes l-au ajuns blestemele consumatorior si proprietarilor de carciumi cand ministrul de finante Remes a infiintat "taxa pe scaun" si urmeaza sa faca tratament , la pensie sau la mititica, cu PALINCA trasa in vena ... conform procedurii de mai jos!

COMENTARIILE DE IERI ALE LUI ANDREI BADIN PRIVIND CEI DOI MINISTRI AGRICOLI ARDELENI

AZI DECEBAL TRAIAN REMES NU MAI ESTE MINISTRUL AGRICULTURII ASA CUM A PREVIZIONAT CORECT ANDREI BADIN IMEDIAT DUPA DECLANSAREA SCANDALULUI PUBLIC PROVOCAT DE TVR PRIN DIFUZAREA UNEI CASETE IN PRIME TIME....

A luat mita Decebal Traian Remes? Cine a filmat? De ce nu au fost arestati daca s-a facut un flagrant? Mie anumite pasaje din film nu imi sunt clare. Filmul spagii Ioan Avram Muresan-Decebal Traian Remes asa cum a fost difuzat de TVR. Voi ce credeti?

Decebal Traian Remes a demisionat sau va demisiona in curand. Cam alta solutie nu exista. Ce-i drept exista cateva hibe in caseta respectiva. Nu in ultimul rand nu s-au respectat prevederile legale privind flagrantul- adica "stampilarea" banilor si flagrantul propriu-zis. Deci cum s-ar spune lipseste acum obiectul mitei chiar daca unele declaratii ale lui Muresan pot fi indicatia ca i-ar fi dat lui Remes. S-a dorit insa numai terminarea ministrului agriculturii in ziua in care UE a dat Romaniei un avertisment dur in privinta agriculturii si bineinteles o lovitura mortala a lui Basescu la adresa liberalilor. Fie ca a luat sau nu a luat Remes este terminat politic. Ce este foarte interesant este ca persoana care filmeaza pare in relatii cu Muresan care ii face un semn la un moment. In plus Muresan il vede pe acesta cand ii fotografiaza pe cei doi. Ce rol a jucat Muresan? Interesant este ca nu DNA a filmat povestea, ci SRI.In plus trebuia sa existe un mandat de la judecator. Exista acest mandat? A nu se intelege ca il apar pe Remes. Nu trebuie sa plateasca cu puscarie daca instanta hotareste. Am si scris zilele trecute ca este o caricatura de ministru si nu avea ce sa caute in Executiv. Dar ar trebui ca procedurile sa fie respectate. Este pasul esential pentru ca sa devenim un stat de drept. Dar Remes evident ca trebuie sa ajunga unde ii este locul. Ca si intermediarul Muresan, care sincer nu stiu pentru cine a jucat in afacerea asta dat fiind observatiile de mai sus.UPDATES:

Seful DNA, Daniel Morar, a spus la Realitatea tv ca ar fi existat un mandat de la judecator. Morar a negat ca DNA ar fi dat imaginile. Dar a spus ca imaginile au ajuns la judecatori si la presedinte. In plus a refuzat sa confirme autencitatea imaginilor. Morar a confirmat ca cei doi puteau fi retinuti pentru 24 de ore, inclusiv Remes, in momentul flagrantului. Spune ca decizia de neretinere a fost o "strategie a procurorului".

Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1