marți, 19 mai 2009

Mihaela Radulescu-TZIGANU pune de o spalatorie de bani la Monaco

Mihaela Radulescu-TZIGANU pune de o spalatorie de bani la Monaco!
CAM ASTA E PAREREA MEA CU PRIVIRE LA ACEASTA STIRE CARE,DACA SE DOCVEDESTE ADEVARATA ARE IN SUBSTRAT UN SCENARIU BINE PUS LA PUNCT CU ELAN-ul SCHWARTZ!
NISTE INTREBARI:
-DACA A DIVORTAT - DIVA-VIVA REVINE SI LA RELIGIA ORTODOXA????
-ACCESORIUL DANI OTZIL VA FI PRELUAT IN INVENTARUL DE SUB FUSTA ????
-IN VILOIUL LUI ELAN SCHWARTZ DIN MONACO SE LANSEAZA SI UN POST DE TELEVIZIUNE
PRIVAT ANTENNE XXX MONACO-TZIGANU???

via Bârfitoarea.ro by admin on 5/19/09

vila mihaelei radulescu Mihaela Radulescu se muta la Monaco

Dupa ce a anuntat ca se retrage definitiv din televiziune, Mihaela Radulescu face planuri sa se mute din tara, intr-o locuinta de pe Coasta de Azur, cumparata de fostul ei sot, Elan Schwartzenberg.

Stirea ca Raduleasca se retrage definitiv de pe micile ecrane a fost, ieri, principalul subiect de controversa in lumea media. Ceea ce se stie pana acum este ca decizia vedetei de a se retrage este intr-adevar una definitiva si ca pasul urmator va fi o mutare pe Coasta de Azur, impreuna cu fiul sau Ayan, lucru pentru care si-a dat acceptul (si sprijinul) fostul sau sot.

Elan Schwartzenberg detine o casa de vacanta in Cap D'Antibes, zona de pe Coasta de Azur, Franta, considerata un adevarat paradis al miliardarilor. Vila e situata intre palmieri si are tot ce-ti poti dori in materie de confort: este mobilata cu gust, are un etaj, piscina si o terasa imensa. "E casa visurilor mele" - declara Mihaela, in urma cu ceva vreme, cand a acceptat propunerea revistei "Viva!" de a realiza un pictorial in locuinta respectiva.

vila cap dantibes Mihaela Radulescu se muta la Monaco

Elan Schwartzenberg a acordat ieri un scurt interviu cotidianului "Libertatea", in care si-a explicat pozitia fata de Mihaela.

Mihaela a anuntat ca se lasa de televiziune si ca are, acum, o relatie buna cu tine. Asa e?
Ma bucur enorm ca Mihaela a decis sa se dedice in exclusivitate cresterii lui Ayan. Cred ca este cel mai bun lucru pe care l-a putut face, atat pentru ea, cat si pentru copil. Exact cum am promis la momentul divortului, voi continua sa asigur cele mai bune conditii atat ei, cat si fiului nostru, Ayan. Mai mult, astept cu nerabdare viitoarea ei carte, pentru ca sunt convins ca se va apuca de scris si cred ca vom avea, cat de curand, un best-seller pe piata.

Tu in Romania, Ayan in Franta. Cum vine asta? Iti faci abonament pe avion?
Voi merge sa-l vizitez frecvent. Imi voi petrece vacantele de iarna si de vara alaturi de el. De asemenea, voi avea grija ca fiul meu sa revina des la Snagov, in Romania. Nu vreau sa rupa relatia nici cu Romania, nici cu Israelul. Voi avea grija, toata viata, indiferent unde va fi la scoala, ca acest copil sa nu-si uite radacinile si identitatea.

Via & Via & Poze Via



Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1