duminică, 13 decembrie 2009

Newsletter - 11.12.2009 Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc.Va invitam sa cititi numarul 2/2009 din Newsletter-ul Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc.

Luni, 7 decembrie 2009, la Institutul Cultural Roman, a avut loc proiectia documentarului Partizanii libertatii, produs de Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului in Romania in parteneriat cu Televiziunea Romana.

La un an de la trecerea in nefiinta a lui Constantin Ticu Dumitrescu, Romania libera publica un articol comemorativ.

Cotidianul Adevarul propune o noua serie de articole despre evenimentele din decembrie 1989.

Jurnalul national publica o serie de articole referitoare la sfarsitul regimului Ceausescu.


Romania libera publica un articol despre necesitatea unui proces al comunismului.


La douazeci de ani de la Revolutie, Jurnalul national semnaleaza cinci titluri de volume referitoare la regimul comunist.

Cotidianul Ziua noteaza lansarea a doua documentare despre evenimentele din decembrie 1989.

Fotograful italian Manolo Cinti puncteaza momente ale Revolutiei romane in cadrul unei expozitii gazduite de Accademia di Romania din Roma, in perioada 10 decembrie 2009 – 10 ianuarie 2010.

Joi, 10 decembrie, a fost vernisata la Varsovia expozitia-document a arhitectului si fotografului Andrei Pandele, „Fotografii interzise si imagini personale. Viata de zi cu zi sub Nicolae Ceausescu".

Centrul de creatie „Atelier 030202" prezinta expozitia „EST/VEST.20", care marcheaza 20 de ani de la Revolutia romana si de la caderea Zidului Berlinului.

Autoritatile de la Sofia au dat publicitatii numele celor mai importanti jurnalisti din presa scrisa bulgara care au fost colaboratori ai serviciului secret (DS) in timpul fostului regim comunist.

BBC News publica un articol referitor la arhivele fostei Securitati.
Pe curand!
Echipa IICCMER
Recomandă newsletterInstitutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc
Adresa poștală: Str.
General David Praporgescu nr. 33, sector 2, Bucureşti, cod poştal 020968BEC: Băsescu, câştigător şi la renumărare

BEC: Băsescu, câştigător şi la renumărare: "Numărul voturilor valabil exprimate, după reexaminarea de către membrii BEC a buletinelor de vot declarate nule, a ajuns la 2.137 , dintre acestea 1.169 fiind în favoarea lui Traian Băsescu şi 968 pentru Mircea Geoană, conform unor surse politice."

ASTA- SITUATIA!
Vedem daca sunt surprize maine cu anulatele din strainatate...

Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1