miercuri, 30 martie 2011

autorul ADRIAN SEVERIN academician CAER in ianuarie 1990 !

autorul ADRIAN SEVERIN academician CAER in ianuarie 1990 sau cum a contribuit bursucul slinos la marea abureala perestroikista din 1989 incoace !
Vand la pretul incomensurabil al pietei spagii europarlamentare volumul VANZAREA INTERNATIONALA DE MARFURI INTRE PARTI DIN TARILE MEMBRE ALE C.A.E.R publicat la Editura Academiei Romane (!)
de academicienii VICTOR BABIUC,ADRIAN SEVERIN si VICTOR TANASESCU ....

Sa nu uitam ca al de nu se da dus de la Parlamentul European a fost autorul marii vrajeli de privatizare cu cupoane cacanii date la toate cartierele in care locuiesc romanii !

Si acum mostra de vanzare :



“Publicitatea” pentru Partidul Poporului îl costă pe Dan Diaconescu încă un miliard de lei

“Publicitatea” pentru Partidul Poporului îl costă pe Dan Diaconescu încă un miliard de lei: "

OTV a încasat astăzi 100.000 de lei amendă pentru publicitate politică făcută partidului lui Dan Diaconescu.

Postul de televiziune a difuzat, în perioada 3 februarie – 27 martie, mai multe mesaje de adeziune la Partidul Poporului, fapt interzis de legislaţia audiovizuală în afara campaniei electorale, scrie Mediafax.

“Se continua publicitatea politica si s-a continuat si dupa ce am dat amenda de 50.000 de lei”, a atras atentia Narcisa Iorga, membru CNA. “De un an de zile, OTV face lucrul asta (publicitate politica, n.r.)”, a spus Narcisa Iorga.

OTV a mai fost amendat de CNA cu 50.000 de lei, pe 1 februarie, după cum pagiandemedia.ro a scris aici.

Televiziunea controlată de Dan Diaconescu a difuzat textul acestei sancţiuni pe 3 februarie, dar asta nu a împiedicat postul să difuzeze în continuare pe banda News Alert mesaje cu character politic.

Potrivit Mediafax, propunerea lui Ioan Onisei, vicepreşedinte CNA, de a sancţiona postul cu 100.000 de lei a fost adoptată în unanimitate de membrii Consiliului.

Doru Iuga, director de programe la OTV, a declarat pentru paginademedia.ro:

“Avocaţii noştri vor contesta în instanţă deciziile aberante de sancţionare date de CNA. Nu înţeleg de ce toată isteria asta vine din partea doamnei Iorga, a uitat că în timpul campaniei a fost la sediul PDL?”

De la începutul anului şi până în prezent, postul OTV a primit amenzi în valoare totală de 160.000 de lei. Această sumă include şi sancţiunea dată astăzi de CNA.

Citeşte şi:

"

WikiLeaks-diaspora şi glonţul pe lângă tâmplă

WikiLeaks-diaspora şi glonţul pe lângă tâmplă: "

MOTTO :

«Niciodata cu rusii, caci ei vor sa ne ia limba, sa ne fure istoria, sa ne ia pamantul stramosesc si sa ne distruga neamul.»
Constantin Stere


Avalanşa de cablograme WikiLeaks referitoare la România anilor 2007-2009 ,pe lângă faptul că surprinde întreaga clasă politică dâmboviţeană cu nădragii pe vine au marele merit de a evidenţia faptul că România ,plasată de destin pe falia tectonică dintre Est şi Vest a evitat in extremis orientarea catastrofală a ţării către sfera de influienţă rusească. Politicieni,oligarhi ,televiziuni moguliene au depus eforturi teribile de a îngenunchea România sub cizmă rusească,eforturi zădărnicite şi datorită votului diasporei.Românii diasporei,mai informaţi decît cei din ţară au acţionat în spiritul testamentului politic al marelui patriot Constantin Stere : «Niciodata cu rusii, caci ei vor sa ne ia limba, sa ne fure istoria, sa ne ia pamantul stramosesc si sa ne distruga neamul.»


PS vă sugerez să recitiţi ce scria AICI cu un an în urmă Raisa,surioara noastră din Basarabia.


Narcisa,AICI



"

Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1