joi, 2 august 2007

MANUELA VULPE-sexy dedicatie pentru HB=hoaska batrana

sex-e-mail-MANUELA,
la inceputul varstei a treia





Amantul finanţator

Din aceleaşi corespondenţe ale ambasadorului României în Mexic reiese că în martie, Vulpe a primit o sumă de bani de la Peter, un prieten intim. Atât de intim încât Excelenţa Sa încheie mailurile trimise "finanţatorului" cu declaraţii de dragoste, în limba engleză. După anul nou chinezesc, Peter îi trimite ambasadorei un mesaj în care o anunţă că i-a virat în cont 8000 de dolari americani care au fost urmaţi de alţi 10000, meniţi să îi confere ambasadorului un anumit "confort". Peter continuă mesajul, precizând că este implicat în relaţia dintre ei, că are încredere în ea sau că aşteaptă să o ţină în braţe. Răspunsul Excelenţei Sale: "Mulţumesc, iubitule. Nu trebuia să îmi trimiţi atât de mult".

Amor cu Stamen Stancev

O prietenă a Manuelei Vulpe povesteşte detaliile unei nopţi de amor cu controversatul Stamen Stancev, pe care l-a cunoscut într-un bar. Prezentăm mai departe un fragment din e-mailul primit de Manuela Vulpe.

From: lara.stangacilovic@yahoo.com

Subject: ce faci dragă

To: mvulpe@hotmail.com

(...) într-o seară ies eu la barul meu preferat despre care ţi-am povestit şi cunosc un domn... adică mă asaltează el pe mine... 40 ani, neînsurat, fără copii, elegant, curat... bulgar, care trăieşte la Monaco... şi uite cum se combină prietena ta... sex de nota 10+10, tandru, iubitor, cu lumânări, vin roşu... aparent totul perfect până se decide Lara să se uite la ştiri după 2 luni de pauză şi află că domnul Stamen Stancev este un mafiot care are interdicţie să iasă din RO pt că este implicat în celebrul proces cu ministru Şereş şi alţi miniştri... ceva în legătură cu privatizări... bla, bla... aşa că eram foarte "păzită" de SRI fără ca să ştiu... ce o să fac acuma, nu prea ştiu... tu ce mai faci, cum stau lucrurile cu Făt Frumos? ţi-am cumpărat sutien. te pup"!

"Pusi", de la Teodor Baconschi

"Hola Teodor! Cum mai eşti", îl întreabă nevinovat Manuela Vulpe pe consilierul prezidenţial Teodor Baconschi, cunoscut diplomat şi teolog. După mailul din decembrie 2006, Excelenţa Sa revine cu un altul, adresat aceluiaşi "Teo". "Aseară am facut o baie, în noua cadă (tip jacuzzi) din noua reşedinţă. Gândindu-mă la tine, am evocat - şi trăit - momente din vechea baie (tip jacuzzi), din fosta reşedinţă din Australia. Manuela". A doua zi, consilierul prezidenţial a replicat cu subînţeles: "Uaaauuu! Am rămas fără grai". Graiul şi l-a recăpătat ulterior, pe 14 februarie, când a mulţumit Excelenţei Sale pentru urările trimise de ziua lui şi a încheiat cu un "Pusi, Teodor". Şi încă: "Subject: Melancolic, Date: Sun, 3 Jun 2007 22.07.49 mă mai iubeşti?", se întreabă Baconschi, apoi presupune singur că răspunsul este afirmativ.

Conduită de diplomat

Potrivit legii 269/2003 privind statutul corpului diplomatic şi consular al României, ambasadorii - printre care şi Manuela Vulpe - au obligaţia de a avea "în toate împrejurările o conduită profesională şi morală ireproşabilă şi să dea dovadă de demnitate şi responsabilitate în îndeplinirea atribuţiilor lor" sau "să nu abuzeze de privilegiile şi imunităţile de care beneficiază în străinătate"

Curentul (25-07-2007)

Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1