miercuri, 12 octombrie 2011

POLITICA la MISTO-Facă-se voia Domnului …Băsescu ! Amin .MOAŞTELE SFÂNTULUI BOC RĂZGÎNDEANU

POLITICA la MISTO-Facă-se voia Domnului …Băsescu ! Amin .MOAŞTELE SFÂNTULUI BOC RĂZGÎNDEANU:



Ca să nu imi iau dupaci de la voi (îi voi primi oricum) pentru început recunosc cu mâna pe inimă faptul că Emil Boc este un om cinstit şi animat de bune intenţii .Asta însă nu ajunge şi e un lucru cvasi unanim acceptat că drumul spre iad e pavat cu bune intenţii.

SALARII SUB COASA LUI BOC

Ni s-a spus şi ni se spune că mirobolantul guvern Boc a avut curajul sinucigaş din punct de vedere politic de a diminua salariile cu 25 % şi de a recurge la reduceri de personal în sectorul bugetar ,evitînd prăbuşirea ţării în haos .O fi.că prea o spun unii cu foc.Contează mai puţin că la nivelul agenţiilor guvernamentale şi a companiilor de stat ( cuibuşoare călduţe pentru neveste ,nepoate sau amante de partid) restructurarea e sublimă ,admirabilă chiar dar lipseşte cu desăvîrşire .Vorba unui personaj de al lui nea Iancu,nemuritorul Farfuridi :” Din două una, daţi-mi voie: ori să se revizuiască, primesc! Dar să nu se schimbe nimica; ori să nu se revizuiască, primesc! dar atunci să se schimbe pe ici pe colo, şi anume în punctele… esenţiale… Din această dilemă nu puteţi ieşi… Am zis!”

BOC A DESCOPERIT CĂ ARE COJONES

De o bună bucată de vreme Băsescu şi Boc cântă partituri diferite şi atunci când Băsescu zice HĂIS, Boc ,susţinut de PDL zice cu grăbire CEA.

• În primăvară Băsescu a propus adoptarea formulei premierului tehnocrat ,ceea ce presupunea demisia lui Boc ,idée acceptată de acesta seara pentru a se răzgîndi peste noapte după ce s-a consultat cu baronii portocalii.

• Cu ocazia alegerilor pentru şefia PDL Băsescu i-a promis şi acordat lui Boc sprijinul său ,urmînd ca după alegerile interne din PDL Boc să işi dea demisia din funcţia de premier şi să se dedice coordonării partidului .După ce s-a văzut cu sacii în căruţă Boc Răzgîndeanu, după ce s-a consultat cu baronii portocalii a uitat sensurile cuvîntului demisie.

• În septembrie preşedintele declară cu subiect şi predicat că o remaniere guvernamentală amplă este imperios necesară.La scurtă vreme, după ce s-a consultat cu baronii portocalii Boc Răzgîndeanu iese public şi declară că remanierea nu este o prioritate. Păi cum aşa,să rămînă bravul Boc ăl mic fără coledzi (Ialomiţeanu,Igaş, Ariton,Tabără , Baconsky ,etc.) şi să dărîme eşafodajul pe care se sprijină cumetriile şi găsţile portocalii ( cuibuşoarele călduţe pentru neveste ,nepoţi ,tonţi şi toante,nepoate sau amante de partid) taman înainte de alegeri ?

MOAŞTELE SFÂNTULUI BOC RĂZGÎNDEANU

Să avem curajul să privim lucrurile în faţă . Băsescu nu mai este receptat în interiorul PDL ca o locomotivă pentru partid ba chiar dimpotrivă .Băsescu vrea sincer reforma reală a statului român dar din păcate nu are cu cine să facă reforma. PDL , dincolo de discursurile găunoase ale “liderilor “ de la centru şi din teritoriu este preocupat exclusiv de peticirea şi supravieţuirea unui guvern contraperfomant şi speră ca în 2012 după un iluzoriu succes electoral să întrebe tamp: “da muieţi îs posmagii ? “. Boc s-a dovedit în final pentru Băsescu o nouă dezamăgire ,un Tăriceanu- Răzgîndeanu doi , dotat cu coasă în loc de Harley Dawidson.

Pentru gaşca portocalie contează mai puţin că bâlbele de partid şi de stat tolerate de Boc deschid drumul pentru revenirea la putere a ciumei roşii patronate de Iliescu. “După noi,potopul” şi soptesc în barbă greii PDL ,care ,peste scurtă vreme vor săruta îmbăloşat moaştele Sfântului Boc Răzgîndeanu care i-a ţinut în fruntea bucatelor până în al doisprezecelea ceas pe toţi şi pe toate , înghiţitori de broscoi , neveste ,nepoţi ,tonţi şi toante,nepoate sau amante de partid .


PS În amintirea unor vremuri în care am făcut cu abnegaţie campanie electorală pentru PD,Emil Boc din Răchiţele şi PDL,”Boc,să-mi dai scrisorile înapoi”.



Yoko



Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1