marți, 31 iulie 2007

MANUELA VULPE-V+IV =sexylica ambasadoare de la antipozi

cine este si ce fute
manuela vulpe

UN ZIARIST ROMAN DIN AUSTRALIA,CU NUME DE FOST SCRIITOR - Laurentiu FULGA-publica corespondenta Manuelei,ambasadoarea Romaniei in Mexic.Merita citit si decripatat acest script al unui viitor roman de politica si alcov spre a traduce pentru noi,astia multi si prosti,cum ii imbarliga cu ei doamna ambasador pe barbati fara frontiere

Un documentar realizat de www.spiritofromania.comV - Corespondenta ambasadorului roman din Mexic

Manuela Vulpe

Corespondenta cu amicul din TVR

From: cristian...@tvr.ro

To: mvulpe@hotmail.com

Date: Wed, 30 May 2007 14:35:58 +0300

Subject: Cristian ...

Draga Manuela ,

Ce mai faci ? Cred ca acum esti mai linistita. Daca vei veni in IULIE sau in AUGUST as dori sa te intalnesc. Din cauza B.C.R-ului care a intarziat cu sponsorizarea, am amanat plecarea si filmarea in Luxemburg pana in luna Septembrie. Acum lucrez cu dna. Hossu - Longin ca redactor.Trebuie sa-mi iau salariul pana incep filmul meu ca realizator (Sibiu-Luxemburg 2007 ).

Iti trimit un TRANDAFIR si un PUPIC .

Cristian .

From: mvulpe@hotmail.com

To: cristian...@tvr.ro

Subject: RE: Cristian ...

Date: Wed, 30 May 2007 13:00:57 +0000

Iti multumesc pentru mesaj si gandul bun. Da, voi veni acasa, la sfarsitul lunii august

si sper sa avem timp sa ne vedem.

Ce ma bucur ca am ocazia sa aflu ceva despre doamna Hossu Longin! Este mult timp de cand vroiam sa fac o plangere impotriva unuia dintre fiii ei (sau are doar unul?!), care a scris un articol mizerabil, in care eram si eu inclusa, in legatura cu comunitatea romana din Australia. Nu mi stiu exact contextul in care eram mentionata - evident, in calitate de fost ambasador in Australia - dar, cu siguranta, spune niste neadevaruri crunte, care m-au durut mult. Tot articolul era "comandat" cred - de Ovidiu Grecea (fost consul general la Sydney), sau de un roman din Sydney, cu pretentii de jurnalist, caruia nu i-am dat atentia cuvenita pe vremea cand eram sefa de misiune.

Oricum, acest domn Hossu Longin nu ma cunostea, nu vorbise niciodata cu mine, habar nu avea de eforturile mele si de excelentul meu renume din Australia, si si-a pus semnatura, totusi, pe un articol plin de venin si calomnii.

Poate ii amintesti doamnei Hossu despre aceasta chestiune (fara sa pomenenesti numele lui Grecea, te rog, pentru ca omul asta este in stare sa imi faca un rau enorm; si mi-a facut, de altfel, mult rau) si poate o intalnesc pe ea, sau mai degraba pe fiul ei (care o fi el) la vara, pentru a-l intreba cum a fost posibil asa ceva?
manuela


Corespondenta cu Marian Docan

From: "MANUELA VULPE"

To: mariandocan@hotmail.com

Subject: RE:

Date: Tue, 13 Feb 2007 13:32:18 +0000

Draga Marian,

Lasand glumele despre creierul femeilor la o parte, ma confrunt (dupa cum cred ca iti imaginezi) cu o problema tare serioasa: apartamentul. Se pare ca RAPPS-ul a hotarat sa vanda toate casele si apartamentele pe care le detine prin licitatie, fara sa dea nici un drept de preemptiune chiriasului. Nu am pe nimeni acasa care sa imi dea un sfat pertinent (si, categoric, pe nimeni la RAPPS).

Stii ceva de chestiunea asta? Sau, mai bine zis, stii PE CINEVA? Da-mi de stire cat poti de repede, te rog. La cate probleme am, numai asta imi mai trebuia!

Te pup,

Manuela

From: "Docan Marian"

To: mvulpe@hotmail.com

Subject: Iubita sa ne aruncam in valuri?

Date: Tue, 13 Feb 2007 06:58:41 -0800

Problema nu este asa delicata, rau este ca nu esti acasa. A fost aici directorul gen. de acolo si mi-a spus cum o sa decurga treaba. Cati banii ai? Daca pune cineva ochiii pe casa e nasol, depinde de vecini si cine o sa stie de licitatie. Nu te poti duce acasa in perioada aceea? Nu mai fii suparatat ca totul se rezolva.

O seara placuta

From: "MANUELA VULPE" >

To: mariandocan@hotmail.com

Subject: RE: Iubita sa ne aruncam in valuri?

Date: Tue, 13 Feb 2007 16:05:45 +0000

Pai, daca stii cum o sa decurga treaba, spune-mi si mie. Ce inseamna daca "nu pune cineva ochii pe apartamentul meu"? Apartamentul meu este identic cu al tuturor din bloc. Vrei sa imi spui ca este doar o chestiune de sansa, sau se pot face ceva intelegeri? Iar data licitatiei cred ca o sa fie publica Fii mai explicit. Si, de fapt, cine este director general la RAPPS acum?

IV - Corespondenta ambasadorului roman din Mexic

Manuela Vulpe

24.07.2007 © www.spiritofromania.com

Citind in continuare aceste corespondentele va puteti convinge, daca mai era nevoie, care este cu adevarat rolul infect al diplomatilor romani tinuti, pe banii contribuabilului, in cartiere rezidentiale ale capitalelor lumii si cu masini de lux la scara. Aceste gunoaie ale diplomatiei romanesti, nu au decat activitati de interes personal si familiar, de concedii, sejururi cu amanti si iubiti, destrabalari pe spinarea banului public. Ba mai mult, din serialele ce vor urma veti vedea cum isi cara dupa ei chiar si parintii, solicitat statului roman sa le plateasc si acestora asigurari medicale etc.

Preocuparea pentru viitorul odraselei lui este tot ce-l intereseaza pe diplomatul roman. Cunoasteti vreun caz in care un diplomat roman sa se preocupe de inscrierea la studii in strainatate a unui copil de roman dotat de la natura, dar sarac material si fara parinti in corpul diplomatic?

Va mentionez alte cateva aspecte interesante, pentru a intelge foarte clar toata tesatura aceasta de tip mafiot din MAE - SIE ce a fost creata in Australia. Tesatura prin care rebelul Grecea a vrut sa treaca, insa l-au scos din Australia pe el, cu totul, inscenandu-i fel si fel de diversiuni de presa si dezinformari ordinare facute la cele mai inalte nivele ale puterii din Romania!

Florina Sava este tot o inginera petrolista ce se lauda prin Australia ca ea e spion militar si ca n-are ce sa-i faca ei MAE si SIE! Cert este ca odata cu aparitia ei ca si consilier politic la Camberra, apare si afacerea construiri celor peste 10.000 de apartamente pentru armata, cu finantarea unor arabo australieni - afacere derulata sub conducerea ministrului Mircea Pascu - fostul ofiter de Securitate ca si Melescanu! Dupa plecarea ambasadoarei Manula Vulpe de la post, prerogativele ambasadei au fost luate de Florina Sava, care imediat isi numeste sotul pe o pozitie consulara - fara ca el sa aiba vreo calificare in acest sens. In aceeasi perioada se deschide si Consulatul de la Sydney si Grecea i-a atitudine de risipa fondurilor contribuabilului roman pentru norma creata artificial de Florina Sava, sotului sau. Grecea mai luase atitudine si de implicara lui Sava in promovarea exportului australian catre Romania, in loc sa promoveze exportul romanesc pentru a scadea deficitul comercial! Oare ea de cine este platita si ce sa promoveze? De aici si ura ei fata de Grecea si implicarea in inscenarea diversiunii cu protestul de eliminare a lui. Infogramele trimise de ea in MAE-stau marturie! Florina Sava a fost apoi si gazda ce la primit in vizita si la coordonat catre mafia romaneasca din Auspralia pe Bogdan Olteanu, actualul Presedinte al Camerei Deputatilor, si fost angajat al reprezentantei comerciale a Australiei la Bucuresti - si membru al comisiei parlamentare de prietenie romano-australiene! Aflat in aceste zile in excursie la Manuela Vulpe in Mexic! Pentru rolul eficient jucat de Sava in scoaterea lui Grecea, ea a fost avansata in grad si lasata sa nasca in Australia, MAE transformand astfel ambasada in maternitate! Se mareste si numarul odraselor de diplomati romani, perindati prin Australia, ce vor fi cetateni australieni, de aceasta data chiar prin nastere!

Despre incomodul Paisie de care vorbeste Sava, si de care abia astepta sa scape, aflati ca este unul din cei doi militiei care l-au preluat la Targoviste pe Nicolae Ceausescu din elicopter (cititi cartea scrisa de Marius Tuca -care a luat lui Paisie un interviu superb!) De atunci, acest ghinionist, este mereu ascuns prin ambasade si a stat 8 ani la post la Camberra ca si adminstrator, iar sotia lui a fost secretara. O familie de oameni deosebiti, care au fost insa incomozi, fiindca erau corecti si le-au stat ca un os de peste in gat javrelor din diplomatia romaneasca trimise la pensionul diplomatic din Camberra.

Despre consilierul Ion Cervnicean din Londra eu am publicat de mult faptul ca trebuia sa vina la post la Sydney, sa preia pozitia de consilier economic de la Col SIE Viorel Predosanu - cei doi tineau o corespondenta strasa in acest sens. Din pacate scandalurile de presa aparute cu retragerea lui Grecea au stricat aceasta rotire de cadre. Cervnicean isi dorea sa vina rapid la Sydney, fiindca fiica sa, stabilita chiar in Sydney, tocmai nascuse!

Pe pozitia de consul economic la Sydney, a fost trimisa insa in concediu, Gabriela Radu – o printesa a comertului fara studii economice si cu o experienta in teatrul de papusi! Gabriela Radu are avantajul insa ca a fost actionara la Melana Savinesti in clanul Col. Ouatu UM 215 ( e bine cunoscut scandalul Grecea - Ouatu- Ardelean UM 0215) si ea a avut o contributie majora la varful PNT-CD, la acea vreme, in prima eliminare a lui Grecea de la corpul de control pe cand ancheta miliardarii de carton din Moldova! Astfel a fost bagata la Sydney o alta marioneta ce nu trebuia sa confirme faptul ca Grecea a avut dreptate. Aspect confirmat insa de serviciile secrete australiene prin arestarile spectaculoase facute in sanul comunitatii romanesti pentru implicarea in traficul de droguri si confiscarea celei mai pure cocaine din istoria Australiei! Asta este adevarata imagine a diplomatiei romanesti, unde posturile se dau pe cumetrii, pile, relatii, cadouri, servicii sau sex, nicidecum pe competente!

Laurentiu Fulga

spiritofromania@gmail.com


Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1