duminică, 14 martie 2010

Andreea PAUL-VASS are dreptate, dar daca ....institutia purtatorului de cuvant nu functioneaza la guvern....

COMENTARIU LA O STIRE INTERESANTA DESPRE GUVERN

TEXTE PERTINENTE ALE DOAMNEI ANDREEA PAUL - VASS ,dar daca ea isi face cunoscute ideile pe blog si nu influenteaza actul guvernamental ,iar primul-ministru se face ca trebuie sa le vorbeasca si sa le vrajeasca el pe toate canalele fara sa utilizeze institutia purtatorului de cuvant ,pozitia ANDREEI devine subreda.Maine -poimaine o vom vedea pe doamna PAUL-VASS parasind cladirea din piata Victoriei cu un gust amar .... Blogul ei este rasufletul problemelor ce le are cu acest fost timid BOC, actualmente EL-GRANDE FUTTATORE DE LA CITTA, viitorul cel mai mare prim-pitic al tarii.....


IATA STIREA COMENTATA DE MINE:

Cînd Andreea are dreptate: "

Andreea Paul Vass este o tipă din Zalău. De acolo de unde se face ţuica bună. A venit la Bucureşti, a făcut ASE-ul şi a ajuns în preajma lui Theodor Stolojan, care, influent fiind, a împins-o pe tînăra Vass pe treptele guvernului, în amonte. Astăzi, în vremuri de criză, Andreea Paul Vass este consiliera personală a premierului României. Care va să zică, e cineva care dă sfaturi. Stă într-un birou cu imprimantă, după cum puteţi vedea în imaginea alăturată, şi are tastatură neagră. Din această poziţie, Andreea Paul Vass a scris zilele trecute pe blogul ei următoarele fraze:

  • Nu agreez defel polarizarea mediei si absenta impartialitatii in dezbaterea publica. Nu pot sa fiu in acord nici cu comunicarea exclusiva pe canalele prietenoase Guvernului, nici cu hartuirea nejustificata a reprezentantilor Guvernului pe canalele ostile. Senilele propagandei au distrus increderea in televiziuni, nu doar cea in Guvern. O spun sondajele, dar nimeni nu se grabeste sa faca publice si aceste concluzii.

  • - RTV si Antenele sunt montate pentru denigrarea publica a actului guvernamental si sacrifica nejustificat bunele intentii, in defavoarea romanilor.

  • - B1TV si OTV sunt montate pentru sustinerea initiativelor guvernamentale, fara a provoca in niciun fel decizia sau faptele publice, tot in defavoarea romanilor.

Şi mi-am zis: tipa asta are dreptate…

andreea paul vass

sursa foto: facebook

"
CAM ASA STAM CU TOTII CAND ESTE VORBA DE POLIFONIA GUVERNAMENTALA

Which way?


Which way?, originally uploaded by weedmandan.

Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1