vineri, 5 iunie 2009

IMBECILIADA. ROMÂNIA, O ŞATRĂ ÎN MIJLOCUL PARISULUI CU DAMASUTRA UDREA

ALT TEXT BUN AL ROXANEI IORDACHE,INSPIRATA DE PORCII DIN POLITICA & AFACERI....CITESTE SI DA MAI DEPARTE!

via Welcome to Roxania by Roxana Iordache on 6/5/09

udrea gura www.mnua.hu

Foto: www.mnua.hu

Sinistra curismului e pusă pe batjocorit la maximum imaginea României. A făcut tot felul de exhibiţionisme stupide, dar cu ţigănia la scenă deschisă de azi s-a întrecut pe sine.

Anume, prostul gust desăvârşit de a închiria spaţiu în faţa Primăriei Parisului, pentru panaramă. O şatră în capitala stilului mondial, asta a făcut ţoapa de la Turism din România.

Nişte corturi şi o împrejmuire cu zgură, pe care a jucat tenis cu bietul Ilie Năstase, sictirit ca niciodată, obligat să se îmbrace cu trening, fiindcă aşa şi-a camuflat şi ea celulita.

Şi pentru ca să vadă trecătorii latifundul ei tresăltând după mingiuţa servită molcom de Ilie, sinistra a tocat 70 de milioane de euro, pe vreme de criză, în care se taie de la educaţie, sănătate, cercetare şi apărare.

Iar Nadia, o fată bună şi care a făcut gloria României, s-a băgat şi ea, alături de Gică Hagi, în ţigănia-asta, ba a mai şi declarat că aşa "o să vadă lumea ce e România, de unde vin Nadia şi Ilie".

Vai de ţara noastră, nu credeam că poate fi vreun hal de imagine mai tâmpită decât Dracula! Dacă sinistra şi-a propus să-i convingă pe parizieni că România se scrie cu doi de r, a reuşit.

Şi pentru asta, a mai şi plătit, 70 de milioane de euro din banii contribuabililor. Ca să arate ce n-a văzut Parisul! O ţară europeană cândva numită "Belgia Orientului" şi azi depreciată la nivel de prostituată.

Ieftină şi proastă. Vorba ceea: end of choice.

Posted in Calamitate, Categoria Elena Băsescu, Corupţie, D'ale carnavalului, Dreapta stângii, Electoralia, Eveniment, Externe, Galeria de succesuri, PR, Prostia nu doare, Prostituţie, Stupid Service, Tupeu, Vanity fair, Ţigănie

interzis porcilor in politica si afaceri!

Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1