marți, 20 ianuarie 2009

MAGDALENA ASIMNICESEI- zisa Magda Ciumac, a reaparut vie gasita legata in trening si papuci - gata pentru DAN DIACONESCU in DIRECT la TOMBERON

RELATAREA 1

Magda Ciumac, in trening si papuci

De cateva zile, Magda Ciumac era data disparuta in emisiunile lui Dan Diaconescu de pe postul OTV. Ea a fost gasita marti noapte in fata unui bloc din Voluntari, de catre un localnic, imbracata sumar si legata. Magda Ciumac este cea care si-a acuzat fostul sot, pe Anatolie Ciumac, zis si Tolea, ca ar fi ucis-o pe Elodia Ghinescu.

Potrivit Elenei Bucur, purtator de cuvant la Inspectoratul Judetean de Politie Ilfov (IJPI), marti noapte, in jurul orelor 00:43, Inspectoratul a fost anuntat prin apelul unic de urgenta 112 de catre un cetatean al localitatii Voluntari, ca in fata imobilului sau statea o femeie imbracata in trening si in papuci de casa. Locuitorul a recunoscut-o ca fiind Magda Ciumac, iar la locul faptei a aparut echipajul de politie din Voluntari, care a identificat-o.

"in fata imobilului s-a prezentat si o ambulanta, care a transportat-o la Spitalul Clinic de Urgenta "Sf. Pantelimon" din Bucuresti, unde i s-a facut examinarea toxicologica, prin care sa se observe daca i s-au adminstrat sau nu substante interzise. Femeia nu prezenta urme de violenta, doar ca era legata la ochi si, fiind imbracata sumar, tremura de frig", a adaugat Elena Bucur pentru Antena3.ro.

Magda Ciumac a fost transportata la sediul Politiei Voluntari, unde a facut o reclamatie impotriva fostului ei sot, Anatolie Ciumac, zis si Tolea, pe care il acuza ca in urma cu zece zile ar fi dus-o si ar fi tinut-o intr-un loc necunoscut, dupa care ar fi abandonat-o aseara in localitatea Voluntari.

"Femeia afirma ca pe 10 ianuarie, in jurul orelor 13:30, a vorbit la telefon cu Tolea si apoi a coborat in fata blocului sa se intalneasca cu acesta, a urcat in masina lui, iar acesta ar fi dus-o intr-un apartament, pe care femeia nu l-a recunoscut si a tinut-o acolo, impotriva vointei ei, timp de cateva zile", mai spune Bucur pentru Antena3.ro.

Purtatorul de cuvant de la IJPI mai explica pentru Antena3.ro ca Magda Ciumac a apreciat distanta dintre blocul in care locuia si cel in care fost tinuta timp de zece zile ca fiind scurta, aproximativ de 10 minute cu masina.

Fii reporter www.agenda.ro! Ai fotografiat sau ai filmat ceva iesit din comun? Trimite pozele si filmele la portal@agenda.ro

Sursa:
Antena 3

RELATAREA 2

În faţa anchetatorilor, Magda l-a acuzat pe Tolea Ciumac de faptul că a răpit-o şi sechestrat-o timp de mai multe zile. Ea nu a putut oferi detalii despre locul în care ar fi fost ţinută cu forţa. Infracţiunea pentru care va fi cercetat Tolea este cea de lipsire de libertate în mod ilegal. Pentru cei care ar putea bănui un eventual episod pus la cale în prealabil, trebuie avut în vedere faptul că retragerea plângerii formulate pentru comiterea unei astfel de infracţiuni nu stopează ancheta, la capătul căreia, dacă este găsit vinovat, Tolea Ciumac riscă să se aleagă cu o condamnare la ani grei de închisoare.

Potrivit Elenei Bucur, purtător de cuvânt la IJP Ilvov, poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz şi îl caută pe Tolea Ciumac, pentru a-l audia în acest caz.

dan.carbunaru@gandul.info

RELATAREA 3

COMENTARII CITITORI EVZ:


  1. haideti mai....chiar asa?

    de alex(Vizitator), marţi, 20 ianuarie 2009 - 18:08

    si asa si-au facut rost cei de la OTV de inca vero 20 de episoade...
    pariu ca totul a fost regizat?

    1. fii serios!

      de nae(Vizitator), marţi, 20 ianuarie 2009 - 20:22

      mai merg cel putin 50 episoade...la pariu?!

    2. 'de ce Tolea ,de ce " ..urmeaza violul

      de nasha Reta (Vizitator), marţi, 20 ianuarie 2009 - 20:29

      Magda a fost abuzata de sot ,ingropata de vie si omologata ca record de prostie ,a doua in Romania dupa familia Saftoiu

  2. Ce nu face angajatul

    de Bogdan(Vizitator), marţi, 20 ianuarie 2009 - 18:10

    OTV pentru audienta... Sper sa ii vad cu lacatul pe usa cat mai curand.

  3. sa moara mama

    de magda ciumag(Vizitator), marţi, 20 ianuarie 2009 - 18:10

    drama, frate!

  4. Episodul elodia II...

    de Marius Popa Buchholzer, marţi, 20 ianuarie 2009 - 18:12

    .. Prolog cu strigaturi.... Ce naiba.... Chiar nu mai sunt subiecte? Cine-i tuta asta? OTV, EVZ,.....

  5. ...nu zau, cu banda adeziva,....

    de Mijea Stefan, marţi, 20 ianuarie 2009 - 18:14

    ...ca-n filmele cu "gangesteri", cum de nu s-a cerut rascumparare, ptr. asa o parasuta ???...dau roade filmele americane !!!

  6. omg

    de bula spintecatorul(Vizitator), marţi, 20 ianuarie 2009 - 18:16

    care "controversata" ...care "vedeta" care otv?
    ce e asta , ceva de mancare sau ... ce?

  7. Moment ISTORIC!

    de GEORGE(Vizitator), marţi, 20 ianuarie 2009 - 18:36

    La Washington --> Barak Obama.
    In Voluntari --> Magda Ciumac.
    Ambele informatii, acum, pe prima pagina a EVZ.
    Cam asta e, la ora actuala, deosebirea dintre SUA si Romania, precum cea dintre Obama si ... Magda!

    1. GEORGE

      de Nae Camionagiu, marţi, 20 ianuarie 2009 - 18:50

      Ba sa stii ca eu sunt suparat pe Obama! Cu inscaunarea lui, a pus stirea EVZ in umbra! - pai se poate?...

    2. Vai, vai mai George.

      de Vali(Vizitator), marţi, 20 ianuarie 2009 - 18:50

      Cum potzi sa faci asemenea comparatii?
      Diferentza, e ceva ca de la cer la pamant.

    3. Ei Nae, Nae!

      de GEORGE, marţi, 20 ianuarie 2009 - 19:11

      Incerc sa citesc, sa "adulmec" linistit informatia dar "focarul" acesta numit EVZ, ma face, de multe ori, sa tresar. Adica cum isi permit ei (EVZ-istii) o poza nereusita cu Magda iar cu Obama atatea, toate grijuliu retusate. [Citeste] Ce bine de tine ca nu stii cine-i Magda!

  8. cine a sunat la politie

    de tudor(Vizitator), marţi, 20 ianuarie 2009 - 18:45

    ma intreb cine a sunat la politie sa reclame ca pe marginea drumului sta o DUDA imbracata in treining si legata la gura cu o banda de scoci. Si sa mai astepte si politia sa vada grozavia, fara ai oferi [Citeste] nici un fel de sprijin. Ala de suna la politie nu putea oare sa i desfaca scociul de la gura si s o ajute sa mearga la spital. No asta da subiect. D'aci scoti vreo 15 episoade...........

  9. gresala

    de tm(Vizitator), marţi, 20 ianuarie 2009 - 18:54

    Sa produs o gresala nu cu banda adeziva era legata la gura, ci era vorba de un prezervativ, Romania se poate mandri cu cel mai mare numar de parasute.

  10. ce comic!!!

    de ofuscatu(Vizitator), marţi, 20 ianuarie 2009 - 19:10

    pasta nici daca o mai rapeste cineva nu o ia lumea in serios. diaconescule lasa-te tata de t4488n bolnav de rinichi

  11. Si-a inscenat rapirea

    de Moldoveanu(Vizitator), marţi, 20 ianuarie 2009 - 19:32

    Si-a inscenat rapirea si al acuza pe fostul sot, pentru a obtine custodia copilului, pentru ce a facut trebuie sa faca puscarie

  12. MAGDA CIUMAC

    de Superman(Vizitator), marţi, 20 ianuarie 2009 - 20:01

    MAGDA CIUMAC,minte foarte mult si nu e frumos,zice ca poporul roman poate fi prostit si intors ca un pui la rotisor,Domnule Dan Diaconescu, cu tot respectul,opriti pe femeia asta sa mai apara pe post,provoaca multa repulsie.S-a plans cineva Dle de [Citeste] Metin Cerchez sau Cezar?Sau poate faceti o emisiune speciala pentru mincinosi si o puneti moderatoare,e cu totul altceva si sa nu o mai introduceti intr-o emisiune de investigatii pe care eu o vreau varianta romaneasca a "Crime Scene" sau altele de la discovery.

    1. Vine cumnata lui IRIInelllll

      de T. Florin, marţi, 20 ianuarie 2009 - 20:18

      Stai linistit prietene vine in cotetetul OTV cumnata lui Irinel Columbeanu,din intimplare tot Moldoveanca ca Magda lui Ciume

  13. Da Obama cine-i??

    de T. Florin, marţi, 20 ianuarie 2009 - 20:05

    Mai ha ha,,,,,,lor ce aveti cu Magda lui Ciumac????Cu ce este Obama asta mai important??A lucrat in cotetul lui Dan Diaconescu??NU,A fost macar invitat acolo??Nici atat!!A dansat bona copiilor lui Obama pe masa la Nea Dan OTV-istul??Evident ca nu.Il cunoaste [Citeste] Obama sau invers pe Ogica spaima loteriei sau pe Tolea??Cred ca nu.Asa ca mai lasati-o moale cu loviturile sub banda adeziva ca sunteti niste invidiosi pe Magdalena

  14. pt Superman

    de the investigator(Vizitator), marţi, 20 ianuarie 2009 - 20:13

    Wow, habar n-aveam ca exista analfabeti care se uita si la Discovery...asupra OTV-ului nu aveam nici o indoiala, dar Discovery???
    ai grija ca este periculos, s-ar putea sa te trezesti dupa o vreme ca scrii corect :o))

    1. The Investigatorule...

      de SUPERMAN(Vizitator), marţi, 20 ianuarie 2009 - 20:40

      ...fii mai omule mai simplu,mai iubitor de oameni,nu te mai autoinvinovati de tot ce ti se intampla,traieste-ti viata ,nu mai fi frustrat ca nu stie nenea gramatica ta valoroasa,iubeste mai mult si vei vedea ca vei fi si tu iubit,ca altfel ajungi sa o freci dupa usa in baie.

  15. fereasca sfantu..cata prostie

    de monica(Vizitator), marţi, 20 ianuarie 2009 - 20:22

    am scos otv-ul din program

  16. m-am saturat sa vad in ziare si tv

    de alex(Vizitator), marţi, 20 ianuarie 2009 - 20:40

    m-am saturat sa vd in ziare si tv stiri despre 2 gunoaie de oamnei,tolea si magda....ce naiba chiar asa de jos au ajuns ziarele si tv-rile sa le faca reclama la 2 analfabeti,o prostituoata si un puscarias...

  17. vai

    de io(Vizitator), marţi, 20 ianuarie 2009 - 20:50

    Cat il mai lasa CNA,DNA pe dan Diaconescu sa ridiculizeze o tara intreaga.O jigodie de om,un pacalici al romaniei,mi-e scarba si cand il vad.

  18. OTV a organizat tot acest scenariu

    de Mihai(Vizitator), marţi, 20 ianuarie 2009 - 20:53

    Pt. reting astia de la OTV ar fi in stare sa faca ori ce,bani sa iasa si fraierii sa inghita toate minciunile lor.

    1. rapire!

      de Ady(Vizitator), marţi, 20 ianuarie 2009 - 21:11

      pai pt ca " bani sa iasa" au fost rapiti si oameni de catre un membru PSD acu cativa ani............... il chema Omar.......... si voi va mirati de chestia asta???

  19. INSCENARE % LA %

    de ANONIM(Vizitator), marţi, 20 ianuarie 2009 - 21:14

    INSCENAREA MAGDEI IN COMPLICE CU OTV-UL DDD PENTRU AUDIENTA.RUSINE




Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1