miercuri, 17 aprilie 2013

Medar se duce la brutărie sau rămâne pe drumuri ? / WIKIPEDIA,SERVICIILE si SERGIU MEDAR


Ioan-Victor DRĂGAN - Google Carikatura: WIKIPEDIA,SERVICIILE si SERGIU MEDAR





  • Conversation started 4 noiembrie 2011
  • Ioan-Victor Schengen Dragan

    Nu degeaba v-am solicitat acceptul de a fi prietenia. Am si eu un mister de elucidat cu dumneavoastra - unul sau mai multe mai bine zis.Am lucrat cu Sergiu Tudor MEDAR in Institulul de Masini Unelte intre anii 1974-1985.In acei ani , parca 1978? deoarece personajul era un politruc deosebit - a plecat la o bursa in Statele Unite de 3 luni !In biografia romantata aceasta vizita nu figureaza.Intrebarea mea cum a fost posibila ascensiunea unui astfel de personaj pana la nivelul de sef al DIA si sef al Comunitatii de informatii ?
  • 4 noiembrie 2011
  • Dgia Romania

    Interesant, cine stie, cu ce scop a facut aceea vizita.. Vedeti d-voastra, ascensiuni mai mult sau mai putin dubioase, vorbesc in general, au existat mereu si vor exista. Politrucii au prioritate peste tot, asta datorita profilului imoral care ii recomanda. Un politruc cinstit nu ar fi bun in viziunea celor care se ocupa cu ascensiunea lor..asta pentru ca ei ii selecteaza dupa alte criterii.
  • 5 noiembrie 2011
  • Ioan-Victor Schengen Dragan

    De plecat a plecat la acea zisa bursa pentru a se specializa in servotehnica hidraulica ,erau anii in care se punea la cale fabricatia tancului romanesc .Apoi a preluat un colectiv de hidraulica in care s-a incercat a se duce spre fabricatie romaneasca servovalva copiata prost dupa MOOG /USA si mosita anterior si de alti precursori de genul Serban MIHAILESCU si alte figuri.Reusita esecului a fost deplina ! IN 1985 s-a dus din nou sub uniforma din care venise (Institutul de la Clinceni) si apoi ....atasat militar in SUA (1991 ?)

Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1