luni, 23 martie 2009

Chiar Mihaela spunea sau scribul angajat imi scria?!!!

Mihaela Radulescu spunea...

Salut... Blog-ul http://mihaela-radulesc.blogspot.com este in testare. Modificari frecvente sunt cerute insa o pozitie oficiala este greu de luat cand nu se face diferenta intre ceea ce inseamna un blog al activitatilor umanitare in care participa numele si omul Mihaela Radulescu si a scrie despre propriile ganduri...

Ioan-Victor DRAGAN spunea...

e bine ca reactionezi,nu lasa blogul in drum,dialogheaza ca altfel...se intampla ce se intampla...multumesc pentru atentie!

Un comentariu :

  1. AM GASIT SCRIBALAUL CHIAR PE BLOGUL MIHAELEI :
    IATA CE SCRIE SI SEMNEAZA,DULCEAG-DULCEAG:
    Tu, amintirea si zambetul meu...
    22 august 2008

    Sunt fire de nisip ce curg, sunt ace de ceas ce se rotesc la nesfarsit in numele lui , e vis, dorinta, cantec, lacrima si e aproape de imposibil. Este Timpul. Acest prieten ce il dusmanim cu totii pentru ca ne ofera atat de multe clipe fericite de multe ori incat il uram pentru ca exista si trece uneori prea repede...

    Din Timp, soseste Vremea, ea, cea cu rol de actiune, sora cu Fapta si impreuna ne-au oferit Cuvantul. Cel mai de pret pentru mine, acum, in mintea mea e "Multumesc". E cuvantul pentru fiecare om care a atins timpul alaturi de mine, chiar daca acest timp e mult sau putin. E timp in care am zambit alaturi de tine, am fost la fel alaturi de tine, am fost cu tine pentru altii, pentru a ajuta sau cel putin a incerca sa ofer un strop de bine intr-o mare a carei suprafata nu a fost mereu lipsita de valuri de tristete sau pur si simplu nenoroc.

    As vrea acum sa adunam si sa pastram intr-un album de colectie o parte din clipele in care ne-am intalnit, fotografii pe care le avem impreuna pentru a convinge Timpul sa fie mai darnic in a ne readuce pe chipuri zambete la vederea aici, pe acest blog, a acestor momente.

    Daca ai una sau mai multe fotografii cu tine, prieteni, amici sau orice alta persoana pe care o cunosti alaturi de Mihaela Radulescu si acea clipa imortalizata s-a transformat intr-o amintire placuta pentru tine si pentru ei, trimite-o pe adresa mihaelaradulescu.blog@gmail.com si ea va fi adaugata la colectie, pe acest blog.

    scris de: Ciumbargi Denis

    RăspundețiȘtergere

Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1