duminică, 13 septembrie 2009

PESTE 3000 DE VOTANŢI MULTIPLI LA EUROPARLAMENTARE

DE LA
ROXANA IORDAKE CITIRE - O STIRE TARZIE
CARE VA STA SAU NU VA STA
IN ATENTIA ORGANELOR ABILITATE SA APLICE LEGEA !
COMUNITATEA EUROPEANA CE ZICE EA SARACUTZA
DESPRE ISPRAVILE ARMATEI DE CEL PUTIN 3000 DE VOTANTI-MULTIPLI ?
CUM VOR VOTA EI LA PREZIDENTIALELE DIN NOIEMBRIE ,
CUM VOR PUNE EI SARACUTII O MANA PE STAMPILA CU CATUSELE LA MAINI ???? NU SE VOR INCALCA DREPTURILE OMULUI ??!


via Welcome to Roxania by Roxana Iordache on 9/12/09

fufa de la BEC - Mordechai

Ministrul de Interne, Dan Nica, a afirmat că sunt peste 3000 de persoane depistate că au votat de mai multe ori la alegerile europarlamentare. Dezvăluirea a fost făcut la Realitatea TV, emisiunea "100%", cu Robert Turcescu.

Invitatul a adăugat că persoanelor cu pricina li s-au instrumentat dosare, dar pentru a fi înaintate Parchetului e nevoie de verificarea semnăturilor de pe listele electorale şi de mai multe luni Autoritatea Electorală Permanentă refuză Internelor accesul la documente.

Vicepreşedintă a AEP este numita Pătru Ana Maria (foto, îmbrăcată cu bluză vărgată), ex-vicepreşedintă locală a PD, care a fost şi membră a BEC la europarlamentare, participantă la cârciumă cu preşedintele Băsescu, EBA, turista, Blaga etc, pentru a sărbători succesurile odraslei prezidenţiale.

Numita susţine că n-ar fi fost în timpul serviciului – de parcă asta ar scuza-o, dar scuza oricum nu se susţine, pentru că participarea ei la băută a avut loc în timp ce se numărau voturile, iar atribuţiile pe care le are vizează chiar corectitudinea procesului electoral, respectiv, verificarea sesizărilor privind nereguli şi (tentative de) fraude.

Dacă la europarlamentare au manglit atât, la prezidenţiale probabil că sunt pregătiţi să fure de să rupă. De-aia ţine partidul de lachei atât de mult să umfle Ministerul de Interne. Să nu se afle de furăciunea anterioară şi să poată pregăti frauda viitoare. De partid şi de stat.

Până acum, numita Pătru a fost norocoasă, fiindcă valuri de scandaluri s-au rostogolit şi au acoperit-o. A venit, însă şi vremea ei. E prima care trebuie să răspundă DE CE AEP nu eliberează documentele solicitate de MAI ca probe la dosare penale.

Un nou scandal cât Casa Boborului se profilează. Comisie parlamentară, sesizare la Parchet, autosesizare Codruţa, ceva?

P.S. Prost inspirată prezenţa neanunţată a preşedintelui Băsescu azi-noapte la o nuntă la Pescăruş: exact localul unde a petrecut cu individa de la Autoritatea Electorală care acoperă imensa fraudă de la europarlamentare. Altfel nu se explică de ce AEP refuză să răspundă solicitării Internelor.

Posted in Categoria Elena Băsescu, Ceasul rău pisica fără vină, Dreapta stângii, Electoralia, Eveniment, Galeria de succesuri, PR, Romanian Psycho, Stânga, Stupid Service


2 comentarii :

  1. Bună! Acum am văzut link-ul pe dashboard-ul meu. N-am ştiut că m-ai citat. :) Din păcate, după cum ai putut constata, NIMENI! n-a mişcat nimic. Ca şi cum nu ar fi o declaraţie incendiară. În altă parte, aşa ceva scotea lumea în stradă şi se solda cu demisia Guvernului. La noi totul e luat cu lejeritate.

    Să ai o duminică bună!

    RăspundețiȘtergere
  2. A se vedea si pozitia Dan SELARU pe aceiasi tema , am preluat-o in acelasi context al organizarii si dezorganizarii alegerilor in Republica Europeana Socialista Romania.Suntem intr-un namol cetatenesc fara sfarsit! Legislatie pentru astfel de infractiuni exista ceva-ceva, insa nu se aplica....din ratiuni de partid (e) si de stat... cum sa fie penalizati cei 3039 de incalcatori de lege electorala,nu sunt ei carora partidul le umple matzul inaintea fiecarui scrutin ? Cum sa fie ei demobilizati prin munca cinstita in folosul comunitatii sau la mititica , ce fac apoi partidele la viitoarele alegeri ? A nu se uita nici marea armata de cca 140.000-150.000 a membrilor birourilor sectiilor de votare independenti si membri de partid, armata de cam aceiasi dimensiuni a celor din spatele birourilor sectiilor de votare din primarii,din scoli,din judecatorii si de peste tot.
    In timpurile de inceput ale democratiei in constructie PRO DEMOCRATIA actiona intr-un fel ,acum presedintele ei Cristian PARVULESCU e mai mult prezent pe sticla din sufragerie decat in teren si in actiuni de prevenire civica....
    Politicul a cuprins totul,ca pe vremuri FDUS ,
    in biserica,in scoala,in organizatiile neguvernamentale ....stipendiate de guvern ...
    in sindicalismul de tip HOFFA ,in politiile nationala,comunitara,de frontiera,in fabrici si uzinele vizitate de comandantii politici si loctiitorii lor,in turism si culturis,in cultura si in incultura...
    Aceasta in timp ce NU SE CUNOASTE CU SIGURANTA NUMARUL REAL AL ALEGATORILOR VII ! pentru ca nu se vrea la MINISTERUL DE INTERNE sa se aplice amenzi drastice pentru cei care au probleme cu actele d identitate- fie ca sunt vechi,fie ca nu le au de loc,fie ca vin in preziua si ziua votului si isi comanda rapid acte de identitate in loc sa fie retinuti si amendati.....si asa mai departe ......
    Multumesc ca m-ai provocat Roxana IORDACHE!

    RăspundețiȘtergere

Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1