miercuri, 3 decembrie 2008

Spălătorii de cadavre

Partagé par vous :




“da,da-spalatori de cadavre,dar nu stiu meserie:care e procedura pentru curatat nasul la cadavre politice???”

via zoso's blog le 02/12/08

spalatorii de cadavre

I-am vazut aseara in actiune. Si nu stiu cat il platesc pe Cristoiu, dar cu siguranta merita mai mult. E incredibil cum un om atat de mic de statura sa tina in el atat de mult cacat. Daca ati pierdut spectacolul de aseara avem doua directii generale:

- Cristoiu, care atunci cand era intrebat sau ii venea randul sa vorbeasca, spunea ca e plictisit de alegeri. Si continua cu "cat a fost prezenta la vot? 30%? alegerile nu sunt reprezentative, ca nu a votat lumea". Mai treceau 10 minute, Cristoiu revenea cu a lui. La un moment dat devenise induiosator cum incerca el sa isi valideze opinia tembela repetand aceleasti tampenii.

- Amaraciunea exprimata de spagatist cum ca "e incorect ca aia care au cele mai multe voturi sa stea in opozitie".

Totusi, Lingaul a zis-o pe aia dreapta, catindatii au promis lucruri care nu intra in atributiile lor, doar ca sa fie alesi. Borduri, parcari, malluri, ciolane…

update: pentru cei care au dubii dacă poza de mai sus e furată sau nu de la Ciutacu, avem câteva opţiuni. E luată de pe net. E luată de pe ve ve ve cadavre punct ro. Am primit-o pe mail. Sugi pula. Asta că voi sunteţi ăia care furaţi tot şi aveţi şi pretenţii.

© 2008 zoso.ro. Toate drepturile rezervate.



Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1