miercuri, 7 ianuarie 2009

Pentru cei care doresc sa-si faca imprumuturi la Banca Unicredit Tiriac

Iata o solutie pe care o aplica aproape cu succes si guvernantii !
ala cu mustata pe oala de vinde si ale alea pe piatza romaneasca ,e general in rezerva si care mai are cu nerusinare numele pe frontispiciul bancii unicredit_TIRIAC_bank - produce bani prin furt descris in postarea feroviarilor...

Sent to you by ioanvickdrag via Google Reader:

via Feroviarii by Christian on 07/01/09
M-am dus ieri la banca sa-mi iau scadentarul si sa-mi platesc rata la creditul imobiliar pe care il am la banca Unicredit, sucursala Stefan cel Mare. Ca sa va pun in tema, am imprumutat acum 3 ani 37.000 de euro, urmand ca peste 23 de ani sa le dau inapoi aproape 90.000 euro. Pentru ca nu le-au ajuns, mi-au marit de doua ori dobanda, iar dupa ultima, cam acum un an, suparat fiind ca au "strecurat" un comision lunar de 0.5% (daca faceti un calcul va speriati) am rambursat o parte si asteptam scadentarul pe care n-au vrut sa-l dea sotiei, desi am facut imprumutul impreuna. Ce constat ieri la banca?Ca am MINUS pe CONTUL IN LEI (m-ati auzit vorbind de lei mai sus?????) aproape 200 RON!!!!!!!Nu intelegeti? Nici eu n-am inteles, asa ca mi-au explicat: Mi-au facut GRATIS un cont in lei cand am luat imprumutul in EURO, iar dupa un an (adica acum 2 ani) mi-au aplicat comision lunar de gestionare de 2,5 euro, si apoi penalizari. 2 ANI nici o instiintare, nici un telefon, nimic. Sotiei mele, ce platea rata lunar, nu i-au spus nimic niciodata. Mi-au spus ca au trimis acasa o scrisoare in care se spunea ca s-a schimbat dobanda, dar de comisioane la contul de LEI (de care eu nici nu stiam) pas. Ma intreb cat asteptau sa se faca suma sa ma treaca in lista aia de neplatnici, desi eu plateam regulat ... Sau se bucurau la 2,5 euro/luna + penalizarea de 7 ron/luna? (e recesiune...)Desigur ca sa platesti aproape 200 de ron, pentru un cont pe care nu l-ai cerut, nu stiai ca-l ai, nu l-ai folosit niciodata, este frustrant. L-am platit, ca un roman prost ce sunt, neavand obisnuinta de a merge in tribunale sau la protectia consumatorului contra oricui, inclusiv contra unei banci. La casierie am aflat ca sunt multi in situatia mea.
Aceasta epopee este traita pe viu de domnul Popelca, Bogdan salariat la pfizer Romania.
Morala :Romani, chiar daca viata este grea si avem nevoi personale foarte multe, nu va imprumutati la banci pentru ca va transformati in sclavi in propria tara, pentru bancherii straini care detin aceste consortiuri financiare!!!

Things you can do from here:

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1