marți, 7 aprilie 2009

DECLARATIA LU' GIGI IN MAGAZINUL JUNIOR,ACTUALMENTE TRIBUNAL MUNICIPAL/Procesul Becali ilustrat de Bogdan Petry ,in COTIDIANUL

DECLARATIA LU' GIGI IN MAGAZINUL JUNIOR,ACTUALMENTE TRIBUNAL MUNICIPAL


“Jur în faţa lui Dumnezeu că voi spune numai adevărul pe care eu îl ştiu despre ce am făcut. Esenţial în această tărăşenie e faptul că eu am fost milos, de aia mă aflu eu aici. Dar omul se poate schimba. Ce am făcut eu? Am mers la bar, am oprit maşina, am lăsat motorul să meargă că era frig, de aceea am lăsat cheile în contact, iar după zece minute nu mai văd maşina. Apoi m-am întors şi le-am zis băieţilor râzând că n-am mai găsit maşina. Apoi au început băieţii să dea telefoane să afle unde-i maşina. Dacă ştiam ce o să mi se întâmple, aş fi preferat să mi se fure zece maşini decât să ajung aici.
Cel mai mult m-a durut faptul că procurorul m-a întrebat pe mine dacă am cazier. Dar nu i-a întrebat şi pe hoţi dacă au cazier, pentru că ei sunt partea vătămată. Onorată instanţă, infractorii în România sunt parte vătămată. Pentru ce am fost eu arestat preventiv? Mă duc eu să iau legătura cu infractorii? În seara aceea băieţii au fost indignaţi, că bă, cine i-a furat maşina lu’ şefu’? Băieţii l-au sunat pe Piticu’, iar Piticu a venit la mine şi mi-a zis că are un Mercedes de vânzare care are deja numere de Germania, da’ nu poate să mi-i dea în primire pe băieţi că-şi pierde pâinea. În seara aceea, în bar unul din ăia trei mi-a zis că băi, nea Gigi, ce-mi faci, mă nenoroceşti, că eu am mandat de urmărire şi dacă află poliţia m-am ars. Altul mi-a dat-o la telefon pe nevastă-sa, care mi-a spus că are copil de şapte luni, care plângea la telefon. Dacă am văzut aşa, i-am pus să jure pe familie, neveste, copii, pe ce au mai drag ţiganii, şi le-am dat câte 500.000 de taxi. Şi le-am dat drumul. Dacă eram un pericol social, le mai dădeam drumul? Am primit şi vineri, şi sâmbătă telefoane de la neamurile mele, dar le-am spus clar că nu vreau nici galerie şi nici partid să vină aici la tribunal, că aş fi putut foarte uşor să adun câte 500 de oameni din cele 40 de judeţe şi să aduc la Bucureşti 20.000 de oameni. Prin urmare, doamna procuror, nu mai fiţi atât de vehementă să-i apăraţi pe infractori”.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1