duminică, 6 decembrie 2009

Frica genei comuniste din Romania face prozeliti - Doi directori din Radio Romania Actualitati risca...

Frica genei comuniste din Romania face prozeliti


[http://www.ziua.ro/news.php?id=46660&data=2009-12-05]
Doi directori din Radio Romania Actualitati risca demiterea din cauza spotului politic difuzat in ziua scrutinului: "Comitetul Director al Societatii Romane de Radiodifuziune (SRR) s-a intrunit duminica pentru a discuta masurile ce se impun in privinta spotului anti-Basescu difuzat duminica, sanctiunile propuse fiind demiterea directorului tehnic si a celui editorial, pe motiv ca materialul nu putea sa fie introdus in emisie fara concursul cuiva din interior, relateaza NewsIn. Surse din SRR au declarat ca spotul nu ar fi putut fi difuzat la radio fara implicarea cuiva din redactie, astfel directorul tehnic si cel editorial risca demiterea. (Z.O.) (06 decembrie 2009 ora 15:55:16)"

FRICA MARE FACE SA SE UTILIZEZE ORICE MIJLOACE!
Exemplele de la REALITATEA TV si SSR/Radio Romania Actualitati arata in ce frica fenomenala se afla gena comunista in Romania!

--
Publicat de către Ioan-Victor DRAGAN la CARICATURA - CHARICATURES , 12/06/2009 07:05:00 AM


Detalii de la NEWSIN mai jos

Comitetul Director
al SRR s-a întrunit pentru a discuta măsurile ce se impun în privinţa spotului anti-Băsescu difuzat duminică, sancţiunile propuse fiind demiterea directorului tehnic şi a celui editorial, pe motiv că materialul nu putea să fie introdus în emisie fără concursul cuiva din interior
.

Surse din SRR au declarat pentru NewsIn că spotul nu ar fi putut fi difuzat la radio fără implicarea cuiva din redacţie, la ora transmiterii acestei ştiri propunându-se sancţiuni severe, respectiv demiterea directorului tehnic şi a celui editorial.

Radio România Actualităţi a difuzat, la ora 06:14, în cadrul emisiunii "Iarba verde de acasă" de la RRA, un spot în care o voce care o imita pe cea a candidatului Traian Băsescu spunea "Ho, ho, ho, am păcălit, am ţepuit", apoi era introdus un fragment cu vocea reală a acestuia, care spunea: "Am promulgat legea salarizării profesorilor", "Voi demisiona în maxim cinci minute". Spotul se termina cu un fragment rostit de Ion Iliescu. "Îl recomandăm cu toată căldura, votaţi-l pe Mircea Geoană".

"Comitetul Director al Societăţii Române de Radiodifuziune a luat măsurile ce se impun şi a declanşat astăzi o anchetă internă pentru
a verifica circumstanţele a ceea ce se bănuieşte a fi un atac informatic extern asupra producţiilor radiofonice ale Radio Romania
Actualităţi", se arată într-un comunicat al RRA remis agenţiei NewsIn.

Preşedintele-director general al SRR, Maria Ţoghină, a trimis un răspuns şi la sesizarea PDL către Consiliul Naţional al Audiovizualului căruia i se cere să elucideze circumstanţele în care a fost difuzat spotul. "Vă aducem la cunoştinţă că astăzi, 6 decembrie 2009, în cadrul emisiunii "Iarba verde de acasă" a fost intercalată, în jurul orei 6 şi 14 minute, o secvenţă sonoră piratată", răspunde Maria Ţoghină într-o scrisoare adresată preşedintelui Băsescu.

Ţoghină precizează că au fost difuzate circa 50 de secunde dintr-un colaj intercalat cu o durată de 5 minute. "Precizăm că înregistrarea originală a emisiunii încărcată în sistemul informatic de emisie nu conţinea acele secvenţe sonore şi putem proba cu CD-ul martor aflat în emisie", se mai spune în scrisoarea lui Ţoghină.

CNA a sancţionat doar cu somaţie publică Radio România Actualităţi pentru difuzarea spotului, pentru că, până acum, postul de radio nu a mai avut abateri de la reglementările privind campania electorală.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1