miercuri, 13 ianuarie 2010

La 20 de ani dupa lovitura de stat, documente din dosarele revolutiei din 1989, de negasit

LA CE SA NE FI ASTEPTAT DE LA ARMATA DE SECURISTI SI ACTIVISTI COMUNISTI DE CARE ERA PLINA TARA???
DAR COMISIILE SE STIU DIN CINE SUNT FORMATE? DAR PE EI NU-I GASESTE NIMENI SAU IARASI SE ASCUND IN SPATELE HARTIILOR DIN LEGISLATIA CEAUSESCU=ILIESCU=KGB-RSR=URSS SUNT PE VECI VECILOR PRIETENE ????
NU ARE NIMENI SANGE IN INSTALATIE IN TZARA ASTA ? PARCA BASESCU PROMITEA CEVA ,DAR A ACAM IMBATRANIT DEGEABA...
PROCURORII MILITARI I-AU INVATAT CE SA FACA ? ACEI PROCURORI MILITARI CARE SEMNAU DAR NU-SI DECLINAU NUMELE PE DOCUMENTE INAINE DE '89....

IATA STIREA:

La 20 de ani dupa lovitura de stat, documente din dosarele revolutiei din 1989, de negasit: "Unele documente ce apartineau Comandamentului National al Granicerilor au fost distruse in 1993, pentru ca s-a considerat ca expirase perioada in care puteau fi pastrate, se arata intr-un document al MAI din dosarul Revolutiei, ridicat de la Parchet de revolutionarii de la Asociatiei 21 Decembrie, transmite NewsIn. 'Potrivit prevederilor instructiunilor arhivistice 'I.A. 84' care s-au aplicat in C.N. Gr. pana in anul 1993, comisii abilitate au clasat si distrus documentele ce nu faceau obiectul indosarierii si pastrarii un timp indelungat (exemple: registrul privind registrul de zi- timp de pastrare 3 ani, foi de stare a garzii-un an, procese verbale, note telefonice, rapoartele ofiterilor de serviciu si ... (Z.O.) (13 ianuarie 2010 ora 20:06:29)"

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1