marți, 2 februarie 2010

Sorin Ilieșiu : SOLIDARITATE CU TEODOR MĂRIEȘ / de la memoria.ro

SOLIDARITATE CU TEODOR MĂRIEȘ
Text preluat dintr-un mesaj al lui Sorin Iliesiu trimis la 2.2.2010
Astăzi Teodor Mărieş a intrat în cea de-a 22-a zi de grevă a foamei pentru Adevărul despre terifiantele crime neocomuniste. Greutatea lui Mărieş scade extrem de îngrijorător în condiţiile în care în toamna anului trecut a fost în greva foamei 74 de zile, iar în 12 ian. a.c. a reintrat în grevă fără să fie restabilit.

Parchetul îi predă lui Mărieş documente "cu ţârâita" în speranţa că va muri înainte de a trebui să-i predea cele mai importante documente. Revoluţionarii au probe că au fost sustrase file din dosarele primite de la Parchet. Prezentăm în finalul acestui mesaj articole cutremurătoare publicate ieri despre conţinutul unor documente predate. Articolele se referă şi la câteva din crimele lui Ion Iliescu. 

Conform actului oficial de reintrare a lui Teodor Mărieş în greva foamei (în 12 ian.2010), primul motiv al protestului este tergiversarea finalizării predării integrale a copiei dosarului 97/P/1990 (dosarul genocidului din decembrie '89), conform dispoziţiei CEDO şi, pe acelaşi principiu, predarea integrală a copiei dosarului 75/P/1998 (dosarul fratricidului din iunie '90) către Asociaţia 21 Decembrie 1989 ca parte reclamantă la CEDO.
Avem convingerea că este inacceptabil ca documente care probează genocide şi fratricide să fie considerate secrete.

Articole publicate in presa românească până în prezent:


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1