vineri, 12 martie 2010

13 lucruri despre Ion Ilici Iliescu

13 lucruri despre Iliescu: "

Mai jos sunt 13 lucruri sau capete de acuzare legate de Ion Iliescu.

1. Iliescu este responsabil pentru mortii de dupa fuga lui Ceausescu. 1200 de morti, (cine isi ia asupra lui responsabilitatea trebuie sa si-o asume).

2. Iliescu este responsabil pentru masacrul de la Otopeni. pentru ca intentionat l-a numit pe Militaru agent GRU dovedit, ca sa-i macelareasca pe soldatii USLA.

3. Iliescu este responsabil pentru ca l-a numit pe fostul agent sovietic GRU dovedit, Militaru in functia de ministrul al apararii. (El Militaru a trimis o unitate militara ca sa fie macelarita tot din ordinul sau, sau pe Troska. (sunt martori vezi la “Adevarul”).

4. Cetateanul Iliescu este vinovat pentru ca a semnat un decret ilegal pe data de 24 dec. 1989 (infiintarea tribunalului exceptional) (a comis o crima).

5. Iliescu este vinovat pentru ca a cenzurat filme ca “Reconstituirea” realizat de Lucian Pintilie ( un exemplu) sunt stenograme.

6. Iliescu este vinovat si responsabil pentru mineriade!

7. Iliescu ca prim-secretar la Iasi a comandat Securitatea, fara semnatura lui, Securitatea nu se misca. deci a servit, slujit sistemul opresiv!

8. Iliescu este vinovat pentru ca minte consecvent si atunci cand mass-media ii pune pe tava documente care atesta ca a mintit in privinta convorbirii cu ambasada sovietica (vezi stenogramele de la “Adevarul”.

9. Iliescu este moral vinovat pentru ca si-a omorat parintii, Elena si Nicolae Ceausescu care l-au si promovat, dar cand Alexandru a fost inchis Elena Ceausescu il ducea de mina pe micul ilici ca sa-si vada taticul in puscarie (“Pe cand era Iliescu baietan”, spune Stefan Andrei, “Elena Ceausescu mergea la Targu Jiu la inchisoare cu el de mana. Ea mergea la fratele ei si Iliescu se intalnea cu tatal sau”).

10. Iliescu este vinovat pentru ca a slujit regimul opresiv comunist timp de 45 de ani, familia Iliescu se juca cerculete in iunie 1976, 3 zile cu familia Ceausescu, in timp ce romanii mureau de foame.

11. Iliescu este vinovat pentru ca in mod conspirativ s-a intalnit cu Nicolae Militaru Walter Roman, Virgil Magureanu, in anii ‘80 ca sa puna la cale planul complotistilor pentru uciderea lui Nicolae Ceausescu, ca sa ieie el Iliescu puterea dar comunismul raminea. Dar si sistemul opresiv, vezi stenograme, interviu cu Militaru.

12. Iliescu a dat lovitura de stat, s-a autointitulat “Conducator” a fost mandatat de grupul CFSN dar acest grup ILEGAL nu a fost mandatat de revolutionarii care strigau fara “comunisti”, asta o spun multi, Stanculescu, Dan Voinea, Stefan Gusa, si inca foarte multi ca nu e loc de scris (Iliescu a aplicat planul complotistilor).

13. Iliescu este vinovat si trebuie judecat pentru ca a gratiat ciminali care au omorat revolutionari!

© 2010 Naşul. Toate drepturile rezervate."

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1