miercuri, 12 mai 2010

APROPOS DE ROMANIA IN CRIZA : Un jucator mort pe teren a primit cartonasul galben pentru simulare ....Asa si cu economia postsocialista romaneasca !

Un jucator mort pe teren a primit cartonasul galben pentru simulare
de Lucretia Andriev HotNews.ro
Joi, 6 mai 2010, 12:12 Sport | Fotbal

Un jucator de fotbal a suferit un atac de cord si murit in timpul unui meci dintr-o divizie regionala din Croatia, arbitrul de centru aratandu-i in momentul prabusirii acestuia pe teren cartonasul galben, crezand ca sportivul simuleaza un fault.

Goran Tunjic, in varsta de 32 de ani a cazut pe teren in minutul 35 in partida pe care echipa sa, Mladost FC, o disputa in fata celor de la Hrvatski Sokola. Sportivul a suferit un atac de cord, insa arbitrul nu si-a dat seama si s-a apropiat de el pentru a-i arata cartonasul galben. Centralul a realizat dupa cateva secunde de greseala facuta si a chemat staff-ul medical.

Tunjic a fost dus la cel mai apropiat spital, dar doctorii nu au mai putut face nimic pentru el. "Era minutul 35 al meciului si am observat ca a cazut pe teren. Doctorii au incercat sa-l ajute pe Goran, dar nu mai puteau sa faca nimic pentru el. Pur si simplu a murit pe loc", a declarat un purtator de cuvant al clubului croat, mentionand ca jucatorul nu a mai avut inainte probleme medicale, informeaza Croatian Times.

' http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-7223658-jucator-mort-teren-primit-cartonasul-galben-pentru-simulare.htm (sent by Yahoo! Toolbar)

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1