miercuri, 23 iunie 2010

Traian Basescu are un nou consilier de siguranta nationala: Radu Moraru! Presa e treaba serviciilor secrete si a CSAT

Traian Basescu are un nou consilier de siguranta nationala: Radu Moraru !
Presa a devenit subiect principal al serviciilor secrete si a CSAT, iar ce apare azi intr-un document de strategie nationala - a spus-o in direct clarvazatorul Radu MORARU !
Apropos,de ce nu lucreaza Morarul vineri,sambata si duminica spre nasirea definitiva a echipei guvernamentale ??? De ce nu-i apara NASUL Radu MORARU permanent , sapte zile din sapte si la o ora de varf pe guvernantii cei viteji punandu-le spatiu de emisie cat mai generos si mai dedicat ????

Clarviziunea lui Moraru a aparut urmare a discutiilor pe care Nasul le-a avut in anturajul puterii cu care se intalneste vinerea,sambata si duminica, parerea mea!

STIREA:

TV-net.ro - Traian Basescu a facut ce i-a cerut Radu Moraru. Presa e treaba serviciilor secrete si a CSAT: "Wed, 23 Jun 2010 16:16:02 EEST ~ Radu Moraru, realizatorul emisiunii 'Nasul', de la B1 Tv, unul dintre soldatii razboiului 'democratiei cu presa', a anticipat o teza din Strategia nationala de aparare: pericolul raspandirii de informatii false. Traian Basescu a facut ce i-a cerut Radu Moraru. Presa e treaba serviciilor secrete si a CSAT

"

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1