joi, 3 februarie 2011

Iata parerea lui Sergiu Nicolaescu: ”Sobi Cseh e un turnator tâmpit și idiot!”

Share13
distribuie
Cascadorul Szoby Cseh este "un turnator tampit si idiot", sustine regizorul Sergiu Nicolaescu. Nicolaescu explica faptul ca nu poate ierta niciodata un turnator care s-a oferit sa se duca de unul singur la Securitate pentru a "face ordine in cinematografia romana"

”Ce ordine faci tu, măi idiotule?”
“Când s-a vorbit prima oară despre colaborarea lui Sobi Cseh cu Securitatea, eu am crezut că este politicos să îi iau apărarea. Turnători erau mulți atunci, așa erau din păcate vremurile. Acum însă, am văzut declarația lui în care susține că nu Securitatea a venit la el, ci el s-a dus la Securitate ca să facă el curățenie în cinematografia română. Sobi Cseh este un tâmpit! Este clar pentru mine, băiatul ăsta este un mare tâmpit! Păi ce ordine faci tu, mă idiotule, în cinematografie? Ordinea Securității? Ordinea ta din cap? Păi, și aia este proastă. Sincer vă spun, eu l-am mirosit de la început pe Sobi Cseh.

”Turnătorul Sobi Cseh nu a fost cinstit niciodată”
Era bun cascador, dar, eu nu i-am dat niciodată conducerea vreunei echipe de cascadori sau vreun rol. L-am mirosit că este genul de om în care nimeni nu trebuie să aibă încredere. Ce vroia el? Un oarecare cascador să facă, cică, ordine în cinematografie? Băiatul ăsta nu a fost cinstit niciodată. Să ajungi la prostia să spui că tu ai avut dreptate să te duci la Securitate și să torni este o culme a culmilor.

”Sobi Cseh figurează în dosarul meu de la Securitate”
Mi-am văzut și eu dosarul de la Securitate. Era și Sobi Cseh acolo. De data asta va spun sincer: nu-l mai iert! Pe turnatorii de rând îi iert. Ăștia sunt destul de mulți pentru că, din păcate, așa erau vremurile atunci. Nu pot ierta însă niciodata pe un om care, în loc să fie spășit, spune că avea dreptate să se ducă la Securitate și să toarne”, ne-a explicat maestrul Sergiu Nicolaescu care a menționat că nu vrea să intre, încă, în detalii și să explice în ce sens apare cascadorul în propriu său dosar de la Securitate.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1