miercuri, 30 martie 2011

“Publicitatea” pentru Partidul Poporului îl costă pe Dan Diaconescu încă un miliard de lei

“Publicitatea” pentru Partidul Poporului îl costă pe Dan Diaconescu încă un miliard de lei: "

OTV a încasat astăzi 100.000 de lei amendă pentru publicitate politică făcută partidului lui Dan Diaconescu.

Postul de televiziune a difuzat, în perioada 3 februarie – 27 martie, mai multe mesaje de adeziune la Partidul Poporului, fapt interzis de legislaţia audiovizuală în afara campaniei electorale, scrie Mediafax.

“Se continua publicitatea politica si s-a continuat si dupa ce am dat amenda de 50.000 de lei”, a atras atentia Narcisa Iorga, membru CNA. “De un an de zile, OTV face lucrul asta (publicitate politica, n.r.)”, a spus Narcisa Iorga.

OTV a mai fost amendat de CNA cu 50.000 de lei, pe 1 februarie, după cum pagiandemedia.ro a scris aici.

Televiziunea controlată de Dan Diaconescu a difuzat textul acestei sancţiuni pe 3 februarie, dar asta nu a împiedicat postul să difuzeze în continuare pe banda News Alert mesaje cu character politic.

Potrivit Mediafax, propunerea lui Ioan Onisei, vicepreşedinte CNA, de a sancţiona postul cu 100.000 de lei a fost adoptată în unanimitate de membrii Consiliului.

Doru Iuga, director de programe la OTV, a declarat pentru paginademedia.ro:

“Avocaţii noştri vor contesta în instanţă deciziile aberante de sancţionare date de CNA. Nu înţeleg de ce toată isteria asta vine din partea doamnei Iorga, a uitat că în timpul campaniei a fost la sediul PDL?”

De la începutul anului şi până în prezent, postul OTV a primit amenzi în valoare totală de 160.000 de lei. Această sumă include şi sancţiunea dată astăzi de CNA.

Citeşte şi:

"

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1