sâmbătă, 23 iulie 2011

DEMENTIAL:Iliescu reales, la al XXI-lea succes…

DEMENTIAL:Iliescu reales, la al XXI-lea succes…: "



Iliescu reales, la al XXI-lea succes…

literar ! L-ati vazut azi ? Fosila bolsevica Ion Iliescu si-a lansat al 21 volum de proza kominternista. Bosorogul era verde, ca o broasca raioasa, zambaret ca un emoticon si posibil chiar viril (Corina Cretu tre’ sa stie mai bine). Cand noi gafaim sub grijile zilei de maine, Ion Iliescu se lafaie prin fotoliile unor edituri obscure, aruncand cu bani pentru a-si publica ineptiile. Aparitiile lui Ion Iliescu sunt ca si crizele hemoroidale: cand te simti mai bine, mai linistit, te apuca durerea. Degeaba l-am operat de atatea ori, de pomana l-am cauterizat, hemoroidul Ion Iliescu renaste.

Cand ti-e lumea mai draga Ion Iliescu scoate capul din curul tau si incepe sa zambeasca. Doamne, nici sa te stergi bine nu mai poti. Hartia igienica se agata de surasul perfid al bolsevicului si totul se inroseste, iritandu-se. Apoi incep durerile, stalinistului nu-i place sa fie murdarit cu cacat. Prefera sa-l manance…

Ion Iliescu o sa ne-ngroape pe toti ! Mosul rosiatic e ca Highlander si Predator la un loc. Este nemuritor, ca de rece nici nu poate fi vorba . Arata la 80 de ani, cum suntem multi dintre noi la 50. Secretul longevitatii lui Ion Iliescu nu e cine stie ce filozofie de viata. Pur si simplu jigodia bolsevica nu a muncit niciodata ! Poate doar cand pupincuriza dosurile KGB-iste la Moscova pentru vreo functie in PCR. Cand sa mai si munceasca omul, daca era toata ziua ocupat la partid ? De la „Asociaţia studenţilor români” din URSS (oare ce-o fi fost asociatia asta…) si pana la directoratul de la Editura Tehnica, din ’44 si pana in ’89, Ion Iliescu a fost numai pe “fonctii”. In cazul lui, cateodata gradul a doborat functia. Cum dracu’ sa nu ajungi la 80 de ani rosu in obrajorii de politruc, cand toata viata o freci la rece prin case de protocol, vile nationalizate, birouri de prim secretar, si la umbra copacilor din Primaverii ? Mai ales daca tanti Nina iti serveste in fiecare dimineata portia de “branzica de vaci cu miere de albine”. Fir-ati ai dracului de profitori, catarati mereu pe muntii de cadavre ale unor oameni nevinovati !

Lansarile de carte ale lui Ion Iliescu seamana cu fostele plenare largite ale PCR-ului. Cativa pupincuristi ii ling bine dosul la inceput, apoi bolsevicul ia cuvantul zambind. Arunca acelasi vechi discurs noduros, isi agita un pic mainile, se incrunta putin iar la final, inevitabil, zambeste irezistibil. Atunci e momentul cand babele senile, gospodinele la menopauza, domnisoarele batrane virgine si la creier, au cu toate orgasme necontrolabile. Iar putinilor mosnegi din publicul fidel lui Ion Iliescu, le mai zvacneste odata. La evenimentul de azi, grupul pupincuristilor de serviciu a fost format din: Ecaterina Andronescu, Eugen Bejinariu, Toni Grebla, Lia Olguta Vasilescu, Nicolae Vacaroiu, Razvan Teodorescu, Dan Mircea Popescu, Ionut Vulpescu (consilierul lui Iliescu), Dorel Visan si Claudiu Iordache. Limbile date in curul lui Ion Iliescu au sunat cam asa:

“Ion Iliescu a facut bai de multime cum n-a avut nimeni pe-un picior de plai, pe-o gura de rai.” – Ionut Vulpescu

“Suntem nevoiasi de Ion Iliescu, avem nevoie de Ion Iliescu, suntem in nevoie de Ion Iliescu”. – Razvan Teodorescu

Dar “ne facem nevoile pe Ion Iliescu” nu era mai potrivit dle academician ?

In concluzie, cel mai de succes scriitor de dupa ’90, este fara indoiala Ion Iliescu. La cati neghiobi i-au cumparat aberatiile, sigur e cel mai bine vandut scriitor (bineinteles ca nu le scrie el, ce credeati…). Precizez, cel mai vandut, nu si cel mai citit ! Cati dintre cei care i-au cumparat “operele”, credeti ca le-au si citit ? Cati dintre ei mai pot citi ? Cati dintre ei stiu sa citeasca ? La intrebarile acestea nici macar Ion Iliescu nu poate raspunde (de rusine). Dar ce-i pasa lui, el scrie, scrie in continuare…

P.S. Atat ma rog, cand o crapa bolsevicul (ca s-o uita odata Dumnezeu si la noi), sa nu-l incinereze. Daca tanti Nina scapa de emotii urna si vantul il imprastie peste tara ? O sa-i simtim gustul pana murim. Va dati seama ce cosmar ?



Merisorul,superb scris-AICI



"

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1