sâmbătă, 11 septembrie 2010

AM GASIT POSTAREA ,era la comentariile altui articol despre SOV!

11 septembrie, 16:33. Vantu
Stimati romani. Am reusit sa pun mana pe un calculator, de-aici, din puscarie, unde ma aflu. 'va rog sa nu dati crezare tuturor acuzatiilor ce mi se aduc, pentru ca sunt minciuni ordinare. Martor mi-e cainele cu laba rupta. Romani, eu sunt atat de econom si atat de ecologist, incat beau numai hidrogenul din apa, lasand oxigenul sa zburde linistit pentru regenerarea naturii verzi. Eu nu m-am atins niciodata de vreun leu de la FN i, ci i-am depus direct in cont. Va rog sa ma intelegeti, am luat banii celor 300.000 de romani, numai pentru ca acestia nu mai aveau ce face cu ei, le prisoseau, se devalorizau degeaba. Sunt profund afectat de regimul de detentie, va rog sa ma eliberati. Nu sunt un pericol social, in sensul ca sunt un pericol, dar nu sunt social. Sau sociabil. Dormiti linistiti, si-o sa fiti suficient de agitati cand va treziti. Cu stima, SOV..

ioanvickdrag
11 septembrie, 21:56. ioanvickdrag
Mesajul tau m-a induiosat pana la lacrimi,NUS-ule schiop si peltic...cred ca acum nu mai scapi...acronim nesuferit ce esti!
Pe tine, papusarule , cine te manuieste acum ? Nu te gandesti SOVromule cui ii lasi tu pe toti cei 7000 de pressangii ce-ti ciuguleau din mana tremuranda ? Cui il lasi tu SOVule pe maimutoiul Diaconescu gata-gata sa creasca audienta masinii propagandistice din CASA SCANTEII numita REALITATEA TV nascuta ROSAL TV ? Nu cumva DDD-ul si unsurosul Liviu LUCA te-au facut la buzunare su la procuratura ???
PAPUSARULE - atentie sa nu te'ncurci in sfori !


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1