sâmbătă, 11 septembrie 2010

CENZURA (sau NU!) pe situl Evenimentului Zilei la comentarii privindu-l pe SOV-NUS-VANTU!

UPTADE ORA 23.12: Nu a fost cenzura, afost comentariu la un alt articol privindu-l pe handicapatul discriminat timp de 20-25 de ani de aproape o natie intreaga in frunte cu secretosii ce-l conduc din interiorul si exteriorul serviciilor secrete ! EVZ - asta e !


CENZURA pe situl Evenimentului Zilei la comentarii privindu-l pe SOV-NUS-VANTU!

Check this out: '11 septembrie, 22:17. ioanvickdrag

in urma cu 20 de minute am facut un comentariu la postarea unui anumit "vantu", cam in 30 de secunde a fost cenzurata impreuna cu comentariul meu.
daca gasiti postarea lui "vantu" la axeste comentarii - rog anuntati-ma ,poate mi-a luat dumnezeu mintile si nu o mai vad eu....' http://www.evz.ro/detalii/stiri/sorin-ovidiu-vintu-a-renuntat-la-protest-905645.html#comentarii (sent by Yahoo! Toolbar)



In general oamenii cu handicap au un anumit statut.In acelasi timp unii dintre cei ce sufera de un handicap-doua sunt inteligenti si dracosi.Ce ne facem cu SOV-NUS ,vreti sa-l discriminam pozitiv cand el a discriminat negativ cateva sute de mii de romani suferinzi de handicapul prostiei si nestiintei ? Ce facem cu PAPUSARUL care se'ncurca in propriile lui sfori ?

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1