miercuri, 30 martie 2011

autorul ADRIAN SEVERIN academician CAER in ianuarie 1990 !

autorul ADRIAN SEVERIN academician CAER in ianuarie 1990 sau cum a contribuit bursucul slinos la marea abureala perestroikista din 1989 incoace !
Vand la pretul incomensurabil al pietei spagii europarlamentare volumul VANZAREA INTERNATIONALA DE MARFURI INTRE PARTI DIN TARILE MEMBRE ALE C.A.E.R publicat la Editura Academiei Romane (!)
de academicienii VICTOR BABIUC,ADRIAN SEVERIN si VICTOR TANASESCU ....

Sa nu uitam ca al de nu se da dus de la Parlamentul European a fost autorul marii vrajeli de privatizare cu cupoane cacanii date la toate cartierele in care locuiesc romanii !

Si acum mostra de vanzare :



5 comentarii :

  1. Naucii astia isi motivau aparatia cartii cu ideea continuarii relatiilor CAER. Bine, dupa ce muncesti atat la o carte pe care o treci mai departe in CV, orice motiv poate fi invocat. Ce ne spune asta despre autori? Fie ca erau prosti, fie fara caracter...

    RăspundețiȘtergere
  2. Naucii astia isi motivau aparatia cartii cu ideea continuarii relatiilor CAER. Bine, dupa ce muncesti atat la o carte pe care o treci mai departe in CV, orice motiv poate fi invocat. Ce ne spune asta despre autori? Fie ca erau prosti, fie fara caracter...

    RăspundețiȘtergere
  3. Am si uitat ca vreau s-o vand, astept oferte !

    RăspundețiȘtergere
  4. DACA FACETI OFERTE DE CUMPARARE - TRANSMITETI ADRESA DE E-MAIL PENTRU CONTACT.

    RăspundețiȘtergere

Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1